Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  2:18 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018 12:36

Ναύπακτος: «ΟΙΚΟθέατρο» συνεχίζονται με επιτυχία οι παραστάσεις…

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνεχίζονται με επιτυχία  στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου, οι θεατρικές παραστάσεις μαθητών των Δημοτικών Σχολείων Ναυπάκτου, που διοργανώνει για 8η χρονιά  η Περιβαλλοντική οργάνωση "Πράσινο+Μπλε" με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπακτίας.

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, υλοποιήθηκαν οι θεατρικές παραστάσεις του 3ου Δημοτικού σχολείου Ναυπάκτου τάξη Δ1’ καθώς και του 2ου Δημοτικού σχολείου Ναυπάκτου τάξη Γ1’ με τα έργα « Το ποτάμι που θύμωσε » και « Μια Κυριακή στο δάσος » του Θ. Παπαϊωάννου,  αντίστοιχα.

Τους θεατές καλωσόρισε όπως και κάθε Κυριακή ο υπεύθυνος συντονισμού δράσεων του Πράσινο +Μπλε Ξύδης Τάσος ο οποίος ευχαρίστησε θερμά για την συμμετοχή τα δημοτικά σχολεία και τους εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν. Παρών ο Αντιδήμαρχος πολιτισμού του Δήμου Ναυπακτίας Σιαμαντάς Γιώργος ο οποίος χαιρέτησε τη δράση, επισημαίνοντας τη σημασία παρόμοιων δράσεων για τον Δήμο Ναυπακτίας. Οι παρευρισκόμενοι θεατές κάθε ηλικίας, χειροκρότησαν για μία ακόμη φορά τη προσπάθεια των μαθητών και εκπαιδευτικών.

Συγχαρητήρια αξίζουν στους εκπαιδευτικούς του 3ου Δ.Σ. Ναυπάκτου  Τσιλιγιάννη Νίκο δάσκαλο της Δ1’ τάξης  καθώς και στην θεατρολόγο  Κανέλλου Λαμπρίνα η οποία είχε και την σκηνοθεσία της παράστασης. Πολλά  συγχαρητήρια αξίζουν επίσης και στους εκπαιδευτικούς του  2ου Δ.Σ. Ναυπάκτου κα Πράπα Ζωή δασκάλα  της Γ1’ τάξης, καθώς και στην θεατρολόγο  Σταυρογιαννοπουλου Ευθυμία  οι οποίοι με πολύ αγάπη σκηνοθέτησαν και στήριξαν τους μαθητές στην προσπάθειά τους. Χορηγοί υποστηρικτές της δράσης είναι το βούτυρο Lurpak της εταιρίας Arla, η 1η ΓΕΝ Αιτωλοακαρνανίας και τα αντιβακτηριδιακά  υγρά μαντηλάκια Wet Hankies της εταιρίας ΜΕΓΑ.

Την Κυριακή 04 Μαρτίου στις 18:00 θα υλοποιηθούν οι επόμενες δύο θεατρικές παραστάσεις:

  • «Πολύχρωμα αγγελούδια» της Μαρίας Κίτρα από τη θεατρική ομάδα ΔΣ Εκπαιδευτηρίων Πάνου Ναυπάκτου
  • «Το χτικιό της πόλης» του Ιωάννη Τζήκα από το 3ο ΔΣ Ναυπάκτου τάξη Δ2’

 

Είσοδος ελεύθερη…

 

 

Διαβάστηκε 1000 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018 18:48
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.