Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018 19:33

Η πισίνα δεν σταμάτησε το όνειρο…

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι συνθήκες του σημερινού παιχνιδιού δεν ήταν καθόλου καλές για τον Παναιτωλικό και έγιναν ακόμη χειρότερες με τον τραυματισμό του Παουλο. Παρόλο αυτά τα καναρίνια κατάφεραν να πετύχουν ένα γκολ και να πάρουν μια μεγάλη νίκη.

Ο αγωνιστικός χώρος είχε πολύ νερό και οι παίκτες του Δέλλα δεν μπορούσαν να κάνουν το παιχνίδι τους, δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν αλλά βρήκαν το γκολ με τον Μπαρμπόσα από ένα στημένο.

Με αυτή την νίκη τα καναρίνια πλησίασαν στους τρεις βαθμούς από την πέμπτη θέση και δείχνουν έτοιμα να δώσουν την μάχη με το όνειρο μέχρι τέλους.

Παναιτωλικός- Κέρκυρα 1-0

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τον Παναιτωλικό αφού πολύ νωρίς έχασε τον Μάρκους Πάουλο με τραυματισμό. Τα καναρίνια στην αρχή προσπάθησαν να κάνουν το παιχνίδι τους αλλά ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν το επέτρεπε. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να παίξουν με μεγάλες μπαλιές αλλά ούτε αυτό έβγαινε, με την Κέρκυρα να πατάει καλύτερα στο παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μια καλή ευκαιρία αλλά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, τα καναρίνια βρήκαν το γκολ. Μετά από μια στημένη φάση ο Ουίλιαμ σε κενό τέρμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο το γήπεδο ήταν ακόμη χειρότερο με αποτέλεσμα να μην βλέπουμε καθόλου καλό παιχνίδι. Φάσεις δεν είχαμε και ο Παναιτωλικός έδειχνε μέχρι το τέλος να κρατάει το αποτέλεσμα. Το ματς πήγαινε προς το τέλος με την Κέρκυρα να βρίσκει μια φάση στο τέλος για να παγώσει το κλουβί. Ο Κυριακίδης όμως κράτησε όρθιο τον Παναιτωλικό και χάρισε μια μεγάλη νίκη.

Οι καλύτερες φάσεις

1': Έναρξη του αγώνα.

9' Σέντρα του Ρόλε, ο Αντέτζο πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

30' Σουτ του Κρητικού, ο Κυριακίδης έδιωξε σε κόρνερ

45'+1' Γκοοοοοοοοοοολ. 1-0! Ο Γιαννακόπουλος έκανε κακή έξοδο σε εκτέλεση φάουλ του Μάζουρεκ, ο Μιχάι πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Ουίλιαν με νέα κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Κέρκυρας.

45+2’ Τέλος Α μέρους

46’ Έναρξη Β μέρους

55' Σουτ του Ρόλε, ο Κυριακίδης έδιωξε σε κόρνερ.

63’ ' Εκτέλεση φάουλ του Μάζουρεκ, ο Ουίλιαν δεν μπόρεσε να μπει στην πορεία της μπάλας.

65' Σουτ του Ουίλιαν, ο Γιαννακόπουλος έδιωξε.

90'+3' Ο Κυριακίδης έκανε μεγάλη επέμβαση, όταν και απομάκρυνε προ του Μενσά την παράλληλη του Μυτίδη.

90+4 Τέλος στο παιχνίδι

panaitolikos1926.gr

 

Διαβάστηκε 1261 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.