Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  10:45 πμ
 
wm small
Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018 13:36

Νίκη για όνειρα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το κατώφλι της πεντάδας μετά την 23η αγωνιστική θα είναι στους 32 βαθμούς, ότι κι αν γίνει στα σημερινά παιχνίδια της Super League. Τόσους έχει ο (5ος) Πανιώνιος μετά τη χθεσινή του ισοπαλία. Τόσους μπορεί να φτάσει η Ξάνθη, αν το μεσημέρι κερδίσει τον Απόλλωνα. Ο Παναθηναϊκός πήγε στους 30, ο ΠΑΣ και ο Αστέρας έφεραν ισοπαλίες χθες και είναι στους 29. Τόσους θα έχει και ο Παναιτωλικός το βραδάκι κάνοντας απλώς το καθήκον του: Κερδίζοντας τον ΑΟΚ. Η νίκη θα τον φέρει τρεις πόντους από την 5η θέση και το όνειρο της διεκδίκησης ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου!!!

Εκεί που πριν λίγες εβδομάδες λέγαμε «νίκη να μη μπλέξουμε…», τώρα ζητάμε νίκη να… ονειρευτούμε. Στις πρώτες 16 αγωνιστικές η συγκομιδή ήταν 15 βαθμοί. Με τον Δέλλα στον πάγκο σε 6 αγώνες έχει ήδη 11 βαθμούς. Που σήμερα μπορούν (και πρέπει) να γίνουν 14.

Ρίξτε και μια ματιά στο πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής. Ο Πανιώνιος παίζει με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Η Ξάνθη στο Περιστέρι, ο ΠΑΣ στην Κέρκυρα και ο Αστέρας στην Τρίπολη με τον ΠΑΟΚ. Ο δε Παναιτωλικός στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα.

Προσέξτε όμως. Όλα αυτά προϋποθέτουν αρκετά ΑΝ, που πρέπει να γίνουν ΝΑ. Με πρώτο και καλύτερο ΝΑ κερδίσει ο Παναιτωλικός την Κέρκυρα. Γιατί και το 2015 λέγαμε ΑΝ κερδίσει την Κέρκυρα και τον Λεβαδειακό (αυτονόητα τα χαρακτηρίζαμε) σιγουρεύει την πεντάδα. Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν, από το σημερινό και βλέπουμε…

http://www.agrinio-sports.gr

 

 

Διαβάστηκε 1265 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.