Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  7:14 πμ
 
wm small
Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018 00:02

H Αγρινιώτισσα Μαρία Τσίτου του Dancing With The Stars 6 και οι αδημοσίευτες φωτογραφίες της!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μπορεί τα αθηναϊκά ΜΜΕ να την ανακάλυψαν τώρα που κατακτά τους Έλληνες στο «Dancing with the Stars 6» και να της αφιερώνουν διθυράμβους αλλά στο Αγρίνιο κάπου την έχουμε ξαναδεί και μερικοί(τυχεροί) την ξέρουν προσωπικά.

Η Μαρία Τσίτου είναι δικό μας παιδί, από το Αγρίνιο και στο σόου χορού του Ant1, «Dancing With The Stars 6» έχει κάνει γυναίκες και άντρες να μιλούν για εκείνη παρότι κρατά τον εαυτό της μακριά από τα πολλά φώτα της δημοσιότητας.

Είναι χορεύτρια με πολλές διακρίσεις και συμμετοχές σε πανευρωπαϊκούς διαγωνισμούς, και τα σχόλια που παίρνει από την κριτική επιτροπή είναι εφάμιλλα των χιλιάδων σχολίων που γίνονται για εκείνη και στα social media, ειδικά στο instagram.

Στον χώρο του χορού το βιογραφικό της μπορεί να το δει κανείς εύκολα στα επίσημα κανάλια του σόου του Ant1, όπως το facebook, αλλά για να περηφανευτούμε και οι Αγρινιώτες λίγο μπορούμε να πούμε πως γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίνιο, πήγε σε σχολή χορού εδώ και πήρε πτυχίο δασκάλας χορού.

Έφυγε για Αθήνα όταν πέρασε στο πανεπιστήμιο και πήρε το πτυχίο της στην Ψυχολογία στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενώ στο αντικείμενο του χορού έχει 21 πτυχία και ασφαλώς έχει δουλέψει ως δασκάλα σε σχολή χορού!

Στο Αγρίνιο μένει στην περιοχή της Ηρώων Πολυτεχνείου, είναι 24 χρονών και το agrinionews.gr εξασφάλισε μερικές αδημοσίευτες φωτογραφίες της, έτσι για να νιώσουμε όλοι κάπως ανεβασμένοι που καμιά φορά ακουγόμαστε και για τα καλά μας, ως πόλη!

maria-tsitou (1)

maria-tsitou (2)

maria-tsitou (3)

maria-tsitou (4)

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 3765 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018 00:20
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.