Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:40 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018 15:06

ΜΑΝΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ // ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ // ΝΕΟ SINGLE

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Μάνος Μακρόπουλος είναι ένας νέος λαϊκός τραγουδιστής από το Ηράκλειο Κρήτης. Έχει ασχοληθεί με την Βυζαντινή μουσική και ξεκίνησε το τραγούδι  σε ηλικία 17 ετών, κερδίζοντας το πρώτο βραβείο στον Παγκρήτιο Διαγωνισμό τραγουδιού. 

Το 2012 κάνει τα πρώτα βήματα του στην δισκογραφία και ηχογραφεί το πρώτο του τραγούδι με τίτλο "Τσιγάρο ανάβω" όπου κυκλοφορεί από την Final Touch και αποσπά πολλές θετικές κριτικές.

 Από τότε έως σήμερα έχει πραγματοποιήσει αρκετές εμφανίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Αυτήν την περίοδο βρίσκεται στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο όπου και εμφανίζεται σε πολύ γνωστό μαγαζί της πόλης.

Ο Μάνος Μακρόπουλος επιστρέφει με το πρώτο του Cover από ένα αγαπημένο κομμάτι “Στην Καρδιά” του Θέμη Αδαμαντίδη που έχει αγαπηθεί πολύ από τον Κόσμο! 

Πρόκειται για μια Acoustic Version του κομματιού συνοδευμένο από ένα music video γυρισμένο στο Studio Αstra όπου έγινε η ηχογράφηση και η μίξη του τραγουδιού! Οι μουσικοί που έπαιξαν είναι οι Κρουστά Μάνος Γαλανάκης, Πιάνο Νίκος Πιρουνάκης, Κιθάρα Κώστας Μαρκάκης και κοντραμπάσο Γιώργος Τζωρτζάκης που επιμελήθηκε και το video.

 Ακούστε το στο Facebook εδώ: http://bit.ly/MakropoulosStinKardiaFacebook

 Ακούστε το στο YouTube εδώ: http://bit.ly/MakropoulosStinKardiaYouTube

 Μάνος Μακρόπουλος Facebook: http://fb.com/ManosMakropoulosOfficial

 Μάνος Μακρόπουλος Instagram: http://instagram.com/manosmakropoulos

 

Διαβάστηκε 1995 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.