Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:23 πμ
 
wm small
Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015 18:40

Μουσικό φεστιβάλ σε Βόνιτσα και Κατούνα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

To Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας καλεί τους πολίτες  στην παραλία της Βόνιτσας σήμερα στις 9:15 “για μια αξέχαστη βραδιά αφιερωμένη στο τραγούδι”, όπως αναφέρει ανακοίνωσή του.
Εκεί θα είναι οι Γιάννης Προκόπης, Λευτέρης Ζήκος, Μιχάλης Ντάλλας, Θάνος Δέλλας, Γιώργος Ρούγκας and the band, Ισαάκ Τοκατλίδης, Ειρήνη Λώλου, Αντώνης Χαλιμούρδας και Μαρία Κωσταράκη, ενώ νωρίτερα στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί ο ποδηλατικός γύρος της Βόνιτσα που αναβλήθηκε χθες λόγω καιρικών φαινομένων. Θα ξεκινήσει από το φάρο της Βόνιτσας και θα καταλήξει στην παραλία της Βόνιτσας στο χώρο του φεστιβάλ. Την Πέμπτη 13 Αυγούστου στην πλατεία της Κατούνας θα συνεχιστεί το πρώτο μουσικό φεστιβάλ. Επίσης καλεί την Πέμπτη τις 21:30 για μια αξέχαστη βραδιά όπου θα τραγουδήσουν οι Γιώργος Ρουγκας and the band, ο Αντώνης and the band, η Ειρήνη Λώλου and the band και η Μαριά Κωσταράκη and the band.

“Το πρώτο μουσικό φεστιβάλ σε Κατούνα και Βόνιτσα έρχεται για να ανεβάσει στα ύψη τη διασκέδαση και να καθιερωθεί”, αναφέρει η ανακοίνωση του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας.

bxfvbdfbdfb

πηγή: http://agrinionews.gr

Διαβάστηκε 3178 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.