Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  1:59 μμ
 
wm small
Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015 01:55

Τρομερό βίντεο: Το "θαύμα" της ζωής από τον έρωτα ως την γονιμοποίηση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Το σεξ είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις κορυφαίες δραστηριότητες και πηγή συναισθημάτων για κάθε άνθρωπο σε κάθε άκρη του κόσμου.
Και μπορεί να το κάνουμε κυρίως για την απόλαυση και την απαράμιλλη αίσθηση και ικανοποίηση που μας προσφέρει, αλλά, επί της ουσίας, η σεξουαλική επαφή αποσκοπεί στην σύλληψη ενός παιδιού.
Στο βίντεο που ακολουθεί θα κάνετε ένα μοναδικό, ανεπανάληπτο “ταξίδι”, παρακολουθώντας την μαγική στιγμή της δημιουργίας μιας νέας ζωής.
Δείτε τον αγώνα δρόμου των εκατομμυρίων σπερματοζωαρίων, όπου μόνο ένα κερδίζει την... κούρσα. Δείτε τον σχηματισμό του πρώτου κυττάρου του νέου ανθρώπου που μεγαλώνει στην μήτρα της γυναίκας. Δείτε τον πρώτο πολλαπλασιασμό του και τον πώς φτάνει σε εκείνον το πρώτο χτύπο της καρδιάς του.
Αφιερώστε μερικά λεπτά από τον χρόνο σας σε αυτό το βίντεο. Θα σας ανταμείψει μέχρι τέλους...
 
Τμήμα ειδήσεων pronews.gr
 
 
Διαβάστηκε 3466 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.