Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:19 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018 13:18

Έναρξη εγγραφών στη Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας του Ν.Ο. Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας του Ν.Ο. Μεσολογγίου, στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εκπαιδευομένους, διοργανώνει νέα σειρά μαθημάτων, με πιστοποιημένο εκπαιδευτή ιστιοπλοΐας Α/Θ.

Μετά το πέρας των μαθημάτων και των εξετάσεων, η Σχολή χορηγεί δίπλωμα, με το οποίο θα έχετε το δικαίωμα να κυβερνάτε ιστιοφόρα σκάφη μήκους μέχρι 24 μέτρα (περίπου 70ft). Επίσης μπορείτε να λάβετε μέρος, σε ιστιοπλοϊκούς αγώνες ανοικτής θαλάσσης και σε εκπαιδευτικές κρουαζιέρες της σχολής του Ν.Ο.Μ στον Κορινθιακό και στο Ιόνιο.

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΑΡΧΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ.
Δηλώστε εγκαίρως συμμετοχή. Με κάθε 6-7 εγγραφές δημιουργείται νέο τμήμα.
Υπάρχει δυνατότητα να λειτουργήσουν τμήματα: Προχωρημένων, Αγωνιστικής ιστιοπλοΐας, ειδικά ταχύρυθμα τμήματα διάρκειας 2 εβδομάδων όπως και οικονομικά τμήματα για φοιτητές και σπουδαστές.
Πληροφορίες-εγγραφές 2631026970- 6931036454-6974271607 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Διαβάστηκε 702 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.