Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  5:49 μμ
 
wm small
Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018 20:09

Παναιτωλικός - Πλατανιάς 3-0 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δέλλας: Ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι

Την ικανοποίησή του για την εικόνα και το τελικό αποτέλεσμα εξέφρασε στις σύντομες δηλώσεις του στη συνέντευξή τύπου, ο Τραϊανός Δέλλας. Αναλυτικά:
« Κάναμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι που χωρίζεται σε δύο μέρη. Ένα πρώτο ημίχρονο αν και βάλαμε γρήγορα γκολ, νευρικό με αρκετά λάθη. Στο δεύτερο ημίχρονο και με την είσοδο του Μάζουρεκ το παιχνίδι έγειρε αρκετά προς τα εμάς.
Βάλαμε τρία όμορφα γκολ. Δημιουργήσαμε κι άλλες φάσεις για γκολ. Σταθήκαμε τυχεροί στο πρώτο μέρος στη φάση του Πλατανιά αλλά θεωρώ ότι και εκεί να δεχόμασταν γκολ, μπορούσαμε να γυρίσουμε την κατάσταση γιατί ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι.
Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Κάναμε ότι είχαμε πει όλη την εβδομάδα αλλά αυτό είναι η αρχή μιας σειράς παιχνιδιών όπως έχω πει και πριν, που σε αυτά τα παιχνίδια θέλουμε να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε και στο τέλος να κάνουμε το ταμείο μας».

Π.Κ.

IMG_20180211_193132

Χατζηνικολάου: Οι αναγκαστικές αλλαγές μας αποσυντόνισαν

panetolikos_platanias (48)

Στις αναγκαστικές αλλαγές που έκανε η ομάδα του στάθηκε ο προπονητής του Πλατανιά  Γιάννης Χατζηνικολάου. Αναλυτικά:

« Ξεκινήσαμε αρκετά καλά το παιχνίδι. Κλείναμε τους χώρους των παικτών του Παναιτωλικού. Ήρθε ένα γρήγορο γκολ από την  πλευρά του Παναιτωλικού, παρ΄όλα αυτά είχαμε καλή ισορροπία σε όλες τις γραμμές μας. Βγήκαμε με δυο – τρεις αντεπιθέσεις. Η μία ήταν πάρα πολύ κλασσική ευκαιρία και αν γινόταν γκολ θα ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα.

Δυστυχώς αναγκαστήκαμε να κάνουμε την αλλαγή με τον Πλιάτσικα γιατί είχε κάποιο πρόβλημα. Το ίδιο και οι άλλες δύο αλλαγές ήταν αναγκαστικές, με αποτέλεσμα να αποσυντονιστούμε και να χάσουμε την ισορροπία στις γραμμές.

Ο Παναιτωλικός είχε και τον χώρο, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και όταν έγινε και το δεύτερο γκολ, τελείωσε το παιχνίδι.

Καλή συνέχεια στον Παναιτωλικό και στον Τραϊανό».

Π.Κ.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 1301 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.