Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  2:53 μμ
 
wm small
Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018 19:21

Επιστροφή στις νίκες με ωραίο ποδόσφαιρο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Παναιτωλικός επέστρεψε στις νίκες παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και πετυχαίνοντας γκολάρες με τον Ρόσα.

Οι παίκτες του Δέλλα ήταν κυρίαρχοι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, φτιάχνοντας πολλές ευκαιρίες και πετυχαίνοντας τρία γκολ.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από δυο γκολάρες του Ρόσα και μια του Τσοκάνη.

Παναιτωλικός- Πλατανιάς 3-0

Τα καναρίνια από τα πρώτα λεπτά είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και προσπάθησαν με την κατοχή της μπάλας που είχαν να φτιάξουν ευκαιρίες. Πολύ γρήγορα ο Ρόσα άνοιξε το σκορ με μια γκολαρα και έδωσε προβάδισμα στον Παναιτωλικό. Το παιχνίδι δεν άλλαξε με τους κυανοκίτρινους να χάνουν δυο ακόμη ευκαιρίες. Στο 29’ ο Πλατανιάς έχασε το αχαστο με αποτέλεσμα το σκορ του ημιχρόνου να είναι υπέρ του Παναιτωλικού.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πλατανιάς έδειξε να μπαίνει καλυτέρα στο γήπεδο αλλά πολύ γρήγορα οι παίκτες του Δέλλα πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ότι δεν κατάφερε ο Ντιάς από κοντά, το έκανε ο Τσοκάνης λίγα λεπτά αργότερα. Ο Παναιτωλικός δημιούργησε κι άλλες ευκαιρίες για γκολ παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Το τελικό αποτέλεσμα το διαμόρφωσε ο Ρόσα στο τέλος, με νέο τρομερό γκολ.

Οι καλύτερες φάσεις

1': Έναρξη του αγώνα.

7' Γκολ ο Παναιτωλικός, 1-0!Ο Ρόσα - μετά από συνεργασία με τον Ντίας- υποδέχθηκε την μπάλα στην αριστερή γωνία της μεγάλης περιοχής και με άπιαστο-φαλτσαριστό σουτ την έστειλε στο αριστερό παραθυράκι του Κλάγιτς. Πανέμορφο γκολ

15' Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό. Ύστερα από φάση διαρκείας, ο Ρόσα μέσα από τη μικρή περιοχή έπιασε δυνατό σουτ και η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από την αντίπαλη εστία.

20' Ευκαιρία για τον Παναιτωλικό. Εκτέλεση φάουλ του Ντίας, πολύ κακή αντίδραση του Κλάγιτς που πήγε να διώξει με γροθιές -και ενώ η μπάλα έσκασε μπροστά του-, μπλόκαρε με τη δεύτερη.

29' Απίστευτη φά για τον Πλατανιά για να κάνει το 1-1! Γύρισμα του Ενσικουλού από τα αριστερά, ο Τσοκάνης στέλνει την μπάλα προς την εστία της ομάδας του, ο Νίλι που δεν έχει καλή ισορροπία πιάνει την κεφαλιά και διώχνει ο Κυριακίδης...στη συνέχεια ο Δημούτσος, δεν μπόρεσε να νικήσει τον Έλληνα πορτιέρε από την καρδιά της μικρής περιοχής. Ρέφαρε ο Τσοκάνης και έδιωξε σε κόρνερ.

45'+1': Λήξη του ημιχρόνου.

46’ Εναρξη Β μέρους

51' Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό. Σόλο προσπάθεια του Γουίλιαν που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει και Κλέσιο, που πήρε το ριμπάουντ νικήθηκε από τον Κλάγιτς που έδιωξε με τα πόδια.

57' Γκολ ο Παναιτωλικός, 2-0! Σέντρα του Μαρινάκη από τα δεξιά, σκαστή κεφαλιά του Τσοκάνη και η μπάλα στα δίχτυα του Κλάγιτς.

64' Τελική για τον Παναιτωλικό. Σουτ του Μάζουρεκ, η μπάλα μακριά από την αντίπαλη εστία.

67' Σουτ για τον Πλατανιά. Ο Ενσικουλού έπιασε κακό σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και δεν κατάφερε να απειλήσει τον Κυριακίδη.

69' Κοντά στο 3-0 ο Παναιτωλικός. Πάσα του Μάζουρεκ που βρέθηκε μέσα στην περιοχή και έκανε σέντρα σουτ, αλλά δεν γινόταν να προλάβει την μπάλα κάποιος από τους συμπαίκτες του που ήταν στην περιοχή

87' Γκολ ο Παναιτωλικός, 3-0!

Ο Ρόσα έστειλε με... τηλεκατευθυνόμενο τρόπο την μπάλα στην εστία του Κλάγιτς. Καλύτερο τέρμα και από το πρώτο του.

90+3 Τέλος στο παιχνίδι

panaitolikos1926.gr

 

Διαβάστηκε 1260 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018 19:27
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.