Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018 13:10

Στο Αγρίνιο το 1ο Αναπτυξιακό τουρνουά ποδοσφαίρου παίδων και κορασίδων Κ 16 της UEFA

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο δημαρχείο Αγρινίου παραχωρήθηκε σήμερα  συνέντευξη Τύπου για ένα σημαντικό διπλό αναπτυξιακό τουρνουά ποδοσφαίρου που θα λάβει χώρα στο Αγρίνιο.

Συγκεκριμένα, δύο διεθνή τουρνουά θα διεξαχθούν μαζί στο Αγρίνιο από τις 13 έως τις 23 Φεβρουαρίου. Η ΕΠΟ έδωσε την διοργάνωση στην ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας για το Αναπτυξιακό Τουρνουά Παίδων και Κορασίδων σε γήπεδα της πόλης του Αγρινίου και η συνδιοργάνωση γίνεται με τον δήμο Αγρινίου.

Όπως εξήγησε ο δήμαρχος Αγρινίου κ. Γ.Παπαναστασίου, τα παιχνίδια θα γίνουν σε Emileon, ΔΑΚ Αγρινίου και γήπεδο Παναιτωλικού και η διοργάνωση είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών που έχει κάνει ο δήμος για αναβάθμιση και αδειοδότηση των γηπέδων του. Ο δήμαρχος Αγρινίου απέδωσε τα εύσημα στον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Γκρίζη για τις άοκνες, όπως είπε, προσπάθειες που καταβάλει, ενώ διευκρίνισε ότι προπονήσεις θα γίνονται και σε τέσσερα ακόμη γήπεδα του δήμου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας Τ. Παπαχρήστος και αρμόδιος της Τεχνικής Επιτροπής της ΕΠΟ είπε ότι οι άνθρωποι  της UEFA έχουν μείνει ικανοποιημένοι από τις υποδομές που βρήκαν στο Αγρίνιο ενώ ο εκπρόσωπος του Δ.Σ. του Παναιτωλικού Θ. Σπύρου έκανε λόγο για ένα γεγονός που φέρνει εξωστρέφεια στο Αγρίνιο και το οποίο θα απολαύσουν οι φίλαθλοι της περιοχής.

Από την πλευρά του, τέλος, ο άνθρωπος του ποδοσφαίρου, παλιός  διαιτητής και αξιωματούχος της UEFA Βασίλης Νικάκης(ο οποίος θα έχει και τις επαφές με τους ανθρώπους της UEFA) ευχήθηκε να δούμε και τον Παναιτωλικό σε ευρωπαϊκό αγώνα τώρα που υπάρχουν οι υποδομές και κάλεσε τις ελληνικές ομάδες να εγκαταλείψουν την ξενομανία, όπως είπε, και να δώσουν ευκαιρίες στα παιδιά από τις υποδομές όπως κάνουν μεγάλες ομάδες σε όλο τον κόσμο.

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΤΡΙΤΗ 13/2/2018

ΩΡΑ 12:00 ΕΛΛΑΔΑ – ΓΑΛΛΙΑ ΔΑΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΩΡΑ 15:00 ΣΛΟΒΑΚΙΑ – ΡΩΣΙΑ ΔΑΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΠΕΜΠΤΗ 15/2/2018

ΩΡΑ 12:00 ΕΛΛΑΔΑ – ΣΛΟΒΑΚΙΑ ΔΑΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΩΡΑ 15:00 ΡΩΣΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ ΔΑΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 17/2/2018

ΩΡΑ 11:00 ΡΩΣΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
ΩΡΑ 11:00 ΓΑΛΛΙΑ – ΣΛΟΒΑΚΙΑ ΓΗΠΕΔΟ Εmileon

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΙΔΩΝ

ΔΕΥΤΕΡΑ 19/2/2018

ΩΡΑ 12:00 ΕΛΛΑΔΑ – ΟΥΑΛΙΑ ΓΗΠΕΔΟ Εmileon
ΩΡΑ 15:00 ΣΛΟΒΑΚΙΑ – ΡΩΣΙΑ ΔΑΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΤΕΤΑΡΤΗ 21/2/2018

ΩΡΑ 12:00 ΕΛΛΑΔΑ – ΣΛΟΒΑΚΙΑ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ  15:00 ΡΩΣΙΑ – ΟΥΑΛΙΑ ΔΑΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/2/2018

ΩΡΑ 11:00 ΡΩΣΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ Εmileon
ΩΡΑ 11:00 ΟΥΑΛΙΑ ΣΛΟΒΑΚΙΑ ΔΑΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1376 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.