Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018 18:05

Γ.Ε. Αγρινίου: Η υπόσχεση και το «ευχαριστώ» του Σωτήρη Φαράντου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Γ.Ε. Αγρινίου πέρασε δυο δύσκολες εβδομάδες. Οι τραυματισμοί των Μπόσμου και Σαπλαούρα που τους έθεσαν για μήνες νοκ-αουτ καθώς και η αλλαγή στην διοικητική ηγεσία έφεραν μια μικρή αναταραχή στην ομάδα του Αγρινίου που ετοιμάζεται για τον αγώνα ζωής και θανάτου με τον Εύαθλο Πολυκάστρου.

Στις απουσίες θα πρέπει να προστεθεί και αυτή του Τάσου Βασιλείου που βρίσκεται στο εξωτερικό. Είναι κατανοητό ότι η ΓΕΑ κατεβαίνει με πολλές απουσίες αλλά σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας Σωτήρη Φαράντο, όσοι μπούνε στο γήπεδο θα πολεμήσουν μέχρι τελικής πτώσεως για την νίκη:

«Δυστυχώς οι απουσίες μας για το ματς με τον Εύαθλο είναι πολλές και σημαντικές. Ουσιαστικά οι δυο βασικοί μας ψηλοί θα λείπουνε. Πολλά νέα παιδια θα κολυμπήσουν στα βαθιά. Το μόνο που μπορώ όμως να υποσχεθώ είναι οτι τα παιδιά που θα είναι στο γήπεδο θα δώσουνε μέχρι και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεων τους για να έρθει η νίκη. Δουλέψαμε 2 εβδομάδες κάτω απο δύσκολες συνθήκες. Έχω ξαναπεί όμως οτι όταν φοράς την φανέλα της ΓΕΑ απαγορεύεται να κρυφτείς πίσω απο τις δικαιολογίες και είσαι υποχρεωμένος να παλεύεις πάντα για την νίκη. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να αναφερθώ σε κάτι εξωαγωνιστικό. Πληροφορηθήκαμε οτι ο Στέφανος Σταμουλάκης δεν θα είναι από την Δευτέρα πλέον Γενικός αρχηγός του τμήματος μπάσκετ. Ο Στέφανος είναι ο άνθρωπος που με έφερε στην ομάδα και μου έδωσε την ευκαιρία να προπονήσω την ιστορική ομάδα της ΓΕΑ την χρονιά μάλιστα που αυτή συμμετέχει στην Γ Εθνική για πρώτη φορά. Τον ευχαριστώ για όλα. Για την συνεργασία που είχαμε, για την εμπιστοσύνη του σε μένα και θεωρώ μεγάλη απώλεια το γεγονός οτι δεν θα είναι μαζί μας. Ελπίζω με τον ένα η τον άλλον τρόπο να παραμείνει κοντά στην ομάδα. Το να πω αν είναι επιτυχημένος σε αυτό που έκανε τα τελευταία τρία χρόνια δεν νομίζω ότι έχει νόημα. Τα 155 παιδιά στις ακαδημίες και η ανδρική ομάδα στην Γ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της αποδεικνύει το έργο του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ελπίζω να καταφέρουμε να κερδίσουμε την Κυριακή για να τον ευχαριστήσουμε με αυτόν το τρόπο για ότι έκανε για εμάς«.

Πηγή: basket247.gr

Διαβάστηκε 1062 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.