Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:54 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2018 19:10

Ένας νέος Σύλλογος Αιτωλοακαρνανών ιδρύθηκε με έδρα τον Άλιμο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η πρώτη εκδήλωση του νεοϊδρυθέντα Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί με αφορμή την κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας σε κέντρο διασκέδασης στον Άλιμο με ποτό, φαγητό και ζωντανή λαϊκή και παραδοσιακή μουσική.

Ο Σύλλογος Aιτωλοακαρνάνων Αλίμου «Κοσμάς ο Αιτωλός» είναι νεοϊδρυθείς (Δεκέμβριος του 2017) απαριθμεί 110 μέλη και διοικείται από επταμελές διοικητικό συμβούλιο ,με σκοπό να διατηρήσει την κουλτούρα και παραδόσεις των μελών του και της γενέτειράς των, να προάγει πολιτιστικά στοιχεία ως κοινωνική οντότητα,δίδοντας βάρος σε επιμορφωτικές δραστηριότητες προς όφελος των μελών του.

Από τις εκλογές που διεξήχθησαν, ως μέλη του Δ.Σ.εκλέχτηκαν οι παρακάτω:

Δημάκης Δημήτριος από Αγρίνιο,
Γκιόλιας Χρήστος από Λουτρό,
Ψειμάδας Αθανάσιος από Παναιτώλιο,
Αλβανός Νικόλαος από Σπολάιτα,
Κατσούδας Αθανάσιος από Αμφιλοχία,
Κεφαλά Αγγελική από Αγρίνιο,
Κοσμά Σοφία από Στάνο.

Πρόεδρος εκλέχτηκε ο Δημάκης Δημήτριος τηλ. 6932461977
Αντιπρόεδρος ο Γκιόλιας Χρήστος τηλ.6947341753
Γεν. Γραμματέας ο Αλβανός Νικόλαος τηλ.6983504244

Στις 24/2/2018 ημέρα Σάββατο πραγματοποιεί την πρώτη του εκδήλωση, με την κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στο πολυτελές κέντρο διασκέδασης “ΑΚΡΩΤΗΡΙ CLUB RESTAURANT” στον Άλιμο (παραλία Αγίου Κοσμά στο Ελληνικό), με ποτό, φαγητό και ζωντανή λαϊκή και παραδοσιακή μουσική.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε στην εκδήλωσή μας. Για την συμμετοχή σας παρακαλώ ενημερώστε μας στα παραπάνω τηλέφωνα.

iaitoloakarnania.gr

 

Διαβάστηκε 1033 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.