Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2018 18:25

Πλούσιο Σαββατοκύριακο για τον Αθλητικό Σκακιστικό Όμιλο Ναυπάκτου ΑΣΟΝ «ΕΠΑΧΤΟΣ»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ετήσια Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε από τα μέλη του Αθλητικού Σκακιστικού Ομίλου Ναυπάκτου ΑΣΟΝ «ΕΠΑΧΤΟΣ» το Σάββατο 03/02/2018 στην αίθουσά του επί της οδού Καλυδώνος 20 στη Ναύπακτο. Το Δ.Σ. έκανε διοικητικό και οικονομικό απολογισμό και ο Πρόεδρος Παναγιώτης Νάκης ενημέρωσε για την πορεία του Συλλόγου και πρότεινε το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων για το 2018.

Παρουσία πολλών ατόμων (παιδιά, γονείς, μέλη, φίλοι του Συλλόγου) έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας το απόγευμα του Σαββάτου 03/02/2018, στην αίθουσα του Συλλόγου. Το φλουρί της βασιλόπιτας (προσφορά του ζαχαροπλαστείου Ντίνου Νικολάου), στο οποίο αντιστοιχούσε ένα σετ ξύλινα πιόνια, κέρδισε ο μικρός Αλέξανδρος Φούντας. Επίσης το Δ.Σ. πρόσφερε και πέντε σκακιέρες με πιόνια οι οποίες με κλήρωση δόθηκαν στους μικρούς σκακιστές.

Κύπελλο Ελλάδας Σκάκι 2018
Την Κυριακή 04/02/2018 άρχισε η προκριματική φάση του ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 2018 για το σκάκι της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Πελοποννήσου (ΕΣΣΠ) με δεκαεπτά δηλωθείσες ομάδες.

Ο ΑΣΟΝ «ΕΠΑΧΤΟΣ» ξεκίνησε τους αγώνες προκριματικής φάσης για τον όμιλο των 16 παίζοντας στο Αίγιο με την ισχυρότατη ομάδα του ΑΣΟ Αιγίου , το πρωϊνό της Κυριακής 04/02/2018. Η ομάδα με σύνθεση τους Χριστόπουλο Ι., Τσιώρο Α., Βλάχο Σ. και Νάκη Π., ηττήθηκε και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ατομικό Πρωτάθλημα Αιτωλοακαρνανίας 2018
Το απόγευμα της Κυριακής 04/02/2018 στην αίθουσα του ΑΣΟΝ «ΕΠΑΧΤΟΣ» , ξεκίνησε το πρωτάθλημα το οποίο ο Σύλλογος διοργανώνει με τη συνεργασία της ΕΣΣΠ και ενσωματώνεται στη προκριματική φάση των Πανελληνίων.

Στη πρώτη αγωνιστική έπαιξαν 17 αθλητές – τριες του Συλλόγου από τους αρχικά 24 που δήλωσαν συμμετοχή.

Με νίκες άρχισαν οι ΚΟΥΡΟΓΛΟΥ Κ., ΜΠΑΝΙΑ Ε., ΤΣΙΩΡΟΣ Α., ΚΡΙΤΣΑΣ Γ., ΣΦΗΚΑΣ Σ., ΒΛΑΧΟΣ Δ. και ΚΑΛΔΑΝΗΣ Α., ενώ ισόπαλοι αναδείχθησαν οι ΚΡΙΤΣΑΣ Β. και ΓΟΥΛΑΣ Ν. και ο ΒΛΑΧΟΣ Σ. By.

Το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί την επόμενη Κυριακή 11/02/2018 (συνολικά πέντε αγωνιστικές) και ο πρώτος θα αντιπροσωπεύσει την Αιτωλοακαρνανία στη Πάτρα με τους δέκα καλύτερους της περιφέρειας.

epaxtos-skaki (1)

epaxtos-skaki (2)

epaxtos-skaki (3)

epaxtos-skaki (4)

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1392 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.