Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:18 μμ
 
wm small
Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2018 19:21

Το σχόλιο των Warriors για το ΠΑΟ - Παναιτωλικός (0-0)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Ισόπαλος χωρίς τέρματα αναδείχθηκε ο Παναιτωλικός μας στον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Παο. Παρά τις πολλές και κλασικές ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα μας δεν κατάφερε τελικά να σημειώσει κάποιο τέρμα. Ο Παναιτωλικός απειλήθηκε ελάχιστα από μια ομάδα που δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο και συνέχισε τις καλές εκτός έδρας εμφανίσεις για φέτος. Σε κάθε αγώνα η ομάδα δείχνει βελτιωμένη και μετά την ενσωμάτωση των νέων μεταγραφών και τις επιλογές του προπονητή να αυξάνονται περιμένουμε ανάλογα αποτελέσματα στην συνέχεια.
Y.Γ1: Βλέποντας σε κάθε σχεδόν αγωνιστική τα ρεζιλίκια των λεγόμενων "μεγάλων" ομάδων (στημένοι διαιτητές, τραμπουκισμοί, πολιτικά και επικοινωνιακά παιχνίδια) αλλά και των ''μικρών'' (δανεισμοί, ''εύκολες'' ήττες) γινόμαστε όλο και πιο περήφανοι ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΙ, πράγμα που ενισχύει οποιαδήποτε επιτυχία μικρή η μεγάλη, έρθει στο μέλλον.
Y.Γ2: OΛΟΙ δίπλα στην ομάδα μας, μόνο νίκη με Πλατανιά!
Διαβάστηκε 1479 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.