Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:30 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2018 14:24

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος Αποκριάτικος χορός του 8ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου στο Emileon την Κυριακή 4/2/2018

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με πολύ κέφι και ζωντάνια γονείς, δάσκαλοι και μαθητές από το 8ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου συμμετείχαν στον ετήσιο αποκριάτικο χορό που οργάνωσε ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων στον πολυχώρο διασκέδασης του EMILEON SPORT CENTER την Κυριακή 4/2/2018. Τα παιδιά συμμετείχαν με αποκριάτικες φορεσιές και γλέντησαν με την ψυχή τους.

image 14

Η Χρύσα Σπαή μίλησε με τον πρόεδρο του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κον Μπάμπη Κολύδα ο οποίος δήλωσε τα εξής: « Φέτος διοργανώσαμε με επιτυχία για μια ακόμη φορά τον αποκριάτικο χορό του σχολείου. Τα παιδιά περίμεναν με ανυπομονησία αυτή την εκδήλωση. Είχαμε μεγάλη επιτυχία, με πολύ προσέλευση κόσμου, παρόλο που ο καιρός δεν ευνοούσε. Οι γονείς και τα παιδιά ήρθαν διασκέδασαν με την ψυχή τους και έφυγαν ευχαριστημένα. Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων  μίσθωσε λεωφορείο που ξεκινούσε από το  σχολείο και μετέφερε δωρεάν όσους γονείς και παιδιά δεν είχαν αυτοκίνητο. Δεν έλειπε και η λαχειοφόρος με πλούσια δώρα. Τα παιδιά ήρθαν με αποκριάτικες ενδυμασίες. Το κέφι, ο χορός και η διασκέδαση από όλους πήγε στο μάξιμουμ.

Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο καλή Σαρακοστή και καλές Απόκριες με υγεία σε όλες τις οικογένειες. Σαν σύλλογος στείλαμε μύνημα συμπαράστασης στο συλλαλητήριο που γίνετε αυτή την στιγμή στην Αθήνα για ένα τόσο κρίσμο θέμα που αφορά το όνομα Μακεδονία. Θα θέλαμε να είμαστε εκεί αλλά η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί νωρίτερα. Εδώ αξίζει να τονίσουμε ότι το μέλλον μας δεν μπορεί να είναι ευοίωνο αν απαρνηθούμε τις έννοιες όπως σημαία, πατρίδα, ιστορία, πίστη όταν ξέρουμε ότι πολλές  γενιές πριν από εμάς πολέμησαν και έχυσαν αίμα για αυτά τα ιδανικά.»

Δείτε βίντεο και φωτο απο την εκδήλωση:

image 01

image 06

image 07

image 08

image 09

image 10

 

Τμήμα παραγωγής ειδήσεων και ενημέρωσης του AgrinioBestOf.gr

 

Διαβάστηκε 4452 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2018 17:40
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033