Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  1:35 μμ
 
wm small
Σάββατο, 03 Φεβρουαρίου 2018 23:03

Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 0-0 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

dellas (23)

Δέλλας: «Αξίζαμε κάτι παραπάνω»

Τη νίκη άξιζε σήμερα ο Παναιτωλικός, όπως ανέφερε ο Τραϊανός Δέλλας στην κάμερα της NOVA. «Βάση των ευκαιριών θα μπορούσαμε να καταφέρουμε κάτι παραπάνω όμως είναι ένας σημαντικός βαθμός. Τα επόμενα παιχνίδια είναι στα μετρά μας και πρέπει να πάρουμε βαθμούς. Σήμερα πιστεύω πως αξίζαμε κάτι παραπάνω από αυτό που πήραμε», είπε χαρακτηριστικά.

Oσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Πριν πω οτιδήποτε για το παιχνίδι θα ήθελα να ευχηθώ στον Παναθηναϊκό χρόνια πολλά για τα 110 χρόνια και νομίζω ότι η κατάσταση της ομάδας δεν επιτρέπει στον πολύ κόσμο του Παναθηναϊκού να είναι χαρούμενος. Εύχομαι κι ελπίζω να βρει τον δρόμο του γιατί χρειάζεται δυνατό Παναθηναϊκό το ποδόσφαιρο για να έχουμε καλύτερο πρωτάθλημα. Σήμερα φεύγουμε στεναχωρημένοι λόγω των χαμένων ευκαιριών. Μας δίνει κουράγιο για τη συνέχεια ο βαθμός. Έρχονται παιχνίδια στα κυβικά μας. Ο εκτός έδρας βαθμός με τον Παναθηναϊκό είναι σημαντικός για εμάς. Ό,τι είχαμε δουλέψει προσπαθήσαμε να το βγάλουμε στο γήπεδο. Αυτό που μας λείπει είναι μία νίκη που θα μας δώσει περισσότερη ενέργεια κι αυτοπεποίθηση. Φεύγουμε στεναχωρημένοι βάσει ευκαιριών. Έγινε καλό παιχνίδι με αρκετή τακτική. Το θετικό είναι ότι πήραμε κάτι, ότι δηλαδή δεν κάναμε με Πανιώνιο και ΠΑΟΚ. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό κι εμείς όσο πιο γρήγορα να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής».

Για την ψυχολογία που δίνει αυτό το αποτέλεσμα: «Σίγουρα αυτό που προσπάθησα να κάνω, άσχετα αν χάσαμε από τον ΠΑΟΚ με αμφισβητούμενο πέναλτι κι από τον Πανιώνιο με μία τελική. Θέλω να βλέπω βελτίωση και είμαι ευχαριστημένος. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και την προσπάθεια. Θα έρθει και το αποτέλεσμα, η νίκη δηλαδή».

Για τον Μπαρμπόσα και τους υπόλοιπους νέους: «Από τη στιγμή που επιλέξαμε κάποιους παίκτες έχω σκοπό να τους αξιολογήσω και να τους χρησιμοποιήσω όλους. Σκοπός μας είναι να παίξουν και παιδιά από την Ακαδημία και να τα αναδείξουμε, αλλά πρώτα θα πρέπει να φτιάξουμε σωστό γκρουπ για να βοηθηθούν τα παιδιά. Αν φτιάξουμε το γκρουπ θα δείξουν το ταλέντο τους. Όλοι οι παίκτες θέλω να είναι έτοιμοι γιατί όλοι θα χρειαστούν».

 

 

Ουζουνίδης: «Δεν είχα πολλές απαιτήσεις, αλλά θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, τόνισε πως με τα προβλήματα που υπήρχαν μέσα στην εβδομάδα η ομάδα δεν είχε πολλές απαιτήσεις από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, αλλά ξεκαθάρισε πως θα μπορούσαν να γίνουν κάποια πράγματα καλύτερα.

 

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα σπουδαία πράγματα αλλά λίγο καλύτερα. Είχαμε δύσκολη εβδομάδα με προβλήματα παικτών όπως ο Λουντ, ο Άλτμαν, ο Χατζηγιοβάνης και ο Κουρμπέλης αλλά και δύο νέους παίκτες. Δεν είχα μεγάλες απαιτήσεις, αλλά μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα πράγματα. Όταν αλλάζει ξανά η ομάδα θα έχουμε αυτές τις δυσκολίες. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε σε νέα πραγματικότητα. Όποιος δεν το καταλαβαίνει είναι λάθος. Ξέρουμε ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα εμείς που είμαστε μέσα στην ομάδα. Πιστεύω ότι θα είναι καλά ο Μουνιέ και ο Τζανδάρης γιατί θα μας λείψει και ο Κουρμπέλης απ’ ό,τι φαίνεται για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα πρέπει να φτιάξουμε μία νέα ομάδα. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη βοήθεια, ήταν σωστός απέναντί μας παρά την κακή απόδοση. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Οι απαιτήσεις δεν μπορούν να είναι ίδιες. Πρέπει να προσαρμοστούμε στη νέα πραγματικότητα».

Για το πως δημιουργείται ξανά νέα ομάδα: «Δεν πρέπει να απογοητεύονται οι παίκτες και τους το είπα. Πρέπει να δουλέψουν και να προσπαθήσουν για να γίνουμε ομάδα. Έχουν φύγει ποιοτικοί παίκτες, αλλά το γκρουπ δεν είναι κακό. Είμαστε στο Φλεβάρη και πάμε για νέα ομάδα. Όλα όσα έχουν γίνει είναι βίαια για αγωνιστικούς λόγους. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε. Οι απαιτήσεις δεν πρέπει να είναι τόσο υψηλές. Δικαιολογώ τα παιδιά. Ο Κάτσε δεν έχει μάθει το παιχνίδι μας. Μπήκε και ο Μπουζούκης. Θα τα έχουμε αυτά».

 Για τα οκτώ γκολ στα πρώτα τρία ματς και κανένα γκολ χωρίς Βιγιαφάνιες και Χίλιεμαρκ. Για τον κίνδυνο να μην βγει Ευρώπη: «Να μην ξαναμπούμε στη διαδικασία. Αγωνιστικά είναι μεγάλο το πρόβλημα».

Για το αν συμφωνεί ότι ήταν δύο από τους καλύτερους τερματοφύλακες: «Δεν θα διαφωνήσω. Διεκδικήσαμε το παιχνίδι εξαιτίας των επεμβάσεων του Βλαχοδήμου. Ο Παναιτωλικός είχε πιο πριν από εμάς τις κλασικές ευκαιρίες για να προηγηθεί».

Για τους τραυματίες και για τον Λουτσιάνο: «Ο Λουτσιάνο θα αργήσει ακόμα να γυρίσει».

Για τον Κουρμπέλη: «Είχε πρόβλημα στον μηρό ή στον δικέφαλο δεν είμαισίγουρος. Γι’ αυτό του είπα να δεχτεί την έβδομη κάρτα και θα λείψει στα δύο επόμενα παιχνίδια. Ήρθαν δύο παίκτες και ο Κάτσε και ο Μυστακίδης και όταν προσαρμοστούμε θα είναι πολύ καλοί. Ο Μυστακίδης θα έπαιζε 20-30 λεπτά αλλά αναγκαστήκαμε να παίξει περισσότερο».

Για τον Κάτσε και τον Μυστακίδη: «Είμαι σίγουρος για την ποιότητά τους. Πρέπει να μάθουν το παιχνίδι μας. Είναι πολύ καλοί παίκτες και θα μας βοηθήσουν. Είναι πολύ σημαντικό έστω που αποκτήσαμε δύο ποδοσφαιριστές».

 gazzetta.gr
Διαβάστηκε 1391 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2018 09:53
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.