Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:22 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2018 00:34

Πηγή Λυκούδη - Νάνσυ Κανέλλη - Ξένια Δικαίου "ΜΑΓΙΑ - ΞΩΤΙΚΑ" Ερμηνεύει η Γεωργία Αγγέλου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η  συνθέτις Πηγή Λυκούδη,  υπογράφει το τραγούδι «Μάγια-Ξωτικά» σε  στίχους Νάνσυς Κανέλλη-Ξένιας Δικαίου , στου οποίου το ρεφραίν  εμπεριέχεται  ο τίτλος του  πρώτου προσωπικού δίσκου της εξαιρετικής τραγουδίστριας της νέας γενιάς  Γεωργίας Αγγέλου με τίτλο και «Κι έτσι αρχίζει το Τικ-Τακ».

Ένα τραγούδι, που έγινε αφορμή έμπνευσης  και για το εξώφυλλο του c.d με την δημιουργία ενός πρωτότυπου  πίνακα δια χειρός Χρήστου Λελούδη.

Την ημέρα της πρώτης παρουσίασης  του c.d 12 Ιανουαρίου 2017 κοσμούσε  και ζέστανε την μουσική σκηνή «Σφίγγα» με ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο τρόπο. Μία παρουσίαση στην οποία, η Γεωργία Αγγέλου μάγεψε το κοινό δίνοντας τον καλύτερο εαυτό της. Εκτός των 13 τραγουδιών του c.d  ερμήνευσε ένα άκρως απαιτητικό πρόγραμμα του οποίου, την μουσική επιμέλεια είχε κάνει με τον μοναδικό της  τρόπο  η Νάνσυ Κανέλλη.

Η Πηγή Λυκούδη, μεταξύ των άλλων, αναφέρει για το συγκεκριμένο τραγούδι…

…Σε μια περίοδο, που η σκέψη ζητούσε εικόνα και η καρδιά ξεδίψασμα, πήρα στα χέρια μου τους υπέροχους στίχους της Νάνσυς Κανέλλη και της Ξένιας Δικαίου ...ταξίδεψα με ξωτικά, μπήκα σε ποτάμια, έκλαψα σε αφέγγαρες βραδιές, έγραψα την μουσική... ζήτησα από τον άνεμο να μην το μαρτυρήσει, όμως… το μαρτύρησε και σήμερα μέσα από την υπέροχη ερμηνεία της Γεωργίας Αγγέλου, βλέπει το φως αυτό το τραγούδι.
Έλαχε, να  είναι επιλογή της δισκογραφικής εταιρείας , το τραγούδι αυτό να αποτελεί  τον προάγγελο αυτής της δισκογραφικής δουλειάς ,που κυκλοφορεί  από το Ogdoo Music Group με τίτλο «Κι έτσι αρχίζει το Τικ Τακ».

Μέσα στο κέντρο της καρδιάς του κρύβει και τον τίτλο του c.d 
…μα οι καρδιές αυτιά δεν έχουν,
δεν ακούνε ,δεν προσέχουν 
Και έτσι αρχίζει το Τικ –Τακ.

Μουσική: Πηγή Λυκούδη

Στίχοι: Νάνσυ Κανέλλη-Ξένια Δικαίου

01.Mάγια-Ξωτικά: https://www.youtube.com/watch?v=1EvclHKF9Vk

Τα τρία από τα 13 τραγούδια , που εμπεριέχονται σε αυτό το c.d είναι της Πηγής Λυκούδη σε στίχους Νάνσυς Κανέλλη-Ξένιας  Δικαίου και Φίλιππου Γράψα.

02.Δίκιο της καρδιάς  https://www.youtube.com/watch?v=Is3hxroe8M0

03.Είμαι Μαζί σου https://www.youtube.com/watch?v=t-7rKEHoexs.

Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν και κάλυψαν το γεγονός, δημοσιογράφοι από την τηλεόραση ,του ALPHA , του STAR και του  Ε tv, και η Λιάνα Κανέλλη από το ραδιόφωνο του REAL FM όχι μόνο ως δημοσιογράφος-Βουλευτής ,αλλά και σαν δημιουργός, που υπογράφει τους στίχους ενός  τραγουδιού του album, με τίτλο «THE BITTER TASTE OF KISSES»

Το c.d κυκλοφορεί  από τo Ogdoo Music Group σε  όλα τα δισκοπωλεία.

Attachments area

Preview YouTube video Γεωργία Αγγέλου - Μάγια - Ξωτικά (Official Lyric Video HQ)

Preview YouTube video Γεωργία Αγγέλου - To δίκιο της καρδιάς (Official Lyric Video HQ)

Preview YouTube video Γεωργία Αγγέλου - Είμαι Μαζί σου (Official Lyric Video HQ)

Διαβάστηκε 2607 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.