Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:00 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018 22:09

Προκηρύσσονται οι ατομικές συμβάσεις για φύλαξη και καθαριότητα και στο Νοσοκομείο Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το σχέδιο προκήρυξης ατομικών συμβάσεων για καθαριότητα και φύλαξη υποβλήθηκε στο ΑΣΕΠ για έγκριση, όπως γνωστοποίησε η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου. Ειδικότερα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Εγκρίθηκε και για τις δύο κατηγορίες εργαζομένων. Το σχέδιο για τη φύλαξη επανυποβλήθηκε, προκειμένου να αλλάξει συγκεκριμένος όρος και εντός των ημερών επιστρέφει πάλι εγκεκριμένο στην τελική του μορφή.
Μετά την έγκριση των προκηρύξεων για ατομικές συμβάσεις από το ΑΣΕΠ, το θέμα τέθηκε στο Δ.Σ. της 26ης/1ου/2018 και αποφασίστηκε άμεση προκήρυξη για εκδήλωση ενδιαφέροντος από τους εργαζόμενους και για τις δύο κατηγορίες, ενώ παράλληλα ορίστηκαν και οι επιτροπές για την επιλογή των υποψηφίων και για την εξέταση των τυχόν ενστάσεων.
Στόχος είναι να μετατραπούν οι υπάλληλοι των εργολάβων σε συμβασιούχους, ώστε να εργαστούν με αξιοπρέπεια και δίκαιη αμοιβή.
Άμεσα, εντός της ερχόμενης εβδομάδος, οι προκηρύξεις θα βρίσκονται στον αέρα.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1717 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία