Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018 19:25

ΜπαλονοΝότες - Η Κουζίνα Μας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΜπαλονοΝότες - Η Κουζίνα Μας

Μια ομάδα γονέων - καλλιτεχνών με αγάπη για τα παιδιά δημιούργησαν το εικονογραφημένο παιδικό βιβλίο, συνοδευόμενο από δεκατέσσερα τραγούδια.

Η έκδοσή του έγινε, έπειτα από έρευνα και μελέτη και με την συμβουλευτική αρωγή, από παιδοψυχολόγους, λογοθεραπευτές και κοινωνικούς λειτουργούς. Τα παιδιά πολλές φορές δηλώνουν άρνηση για κάποιο φαγητό και αυτό οφείλετε κυρίως στην εικόνα του. Έρευνες έδειξαν πως ο πιο ευχάριστος τρόπος μάθησης, είναι το τραγούδι και ο χορός. Μάθετε λοιπόν στα παιδιά σας, την Ελληνική μεσογειακή κουζίνα, διασκεδάζοντας. Διδάξτε τα, τι τους προσφέρει η διατροφή αλλά και τις ρίζες της κουζίνας μας! Ενισχύστε την επικοινωνία της οικογένειας τραγουδώντας όλοι μαζί, με την βοήθεια της ειδικά διαμορφωμένης φωνητικής ενορχήστρωσης. Δώστε στα παιδιά σας και μουσική παιδεία μέσα από δεκατέσσερα διαφορετικά είδη μουσικής και ρυθμούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό.


Links:

web: http://www.mpalononotes.com/ 

facebook : http://www.facebook.com/MpalonoNotes 

youtube: https://www.youtube.com/channel/UCkwrmm9a13kDsc394GaMpog

Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Λίγα λόγια για τον υπεύθυνο του project Νίκο Αντωνιάδη

Γεννήθηκε στη Γερμανία. Μεγάλωσε στη Δράμα και από την ηλικία των 7 ετών ασχολείται με την μουσική μαθαίνοντας κιθάρα, κρουστά ,drums, πλήκτρα κ.α.

Από την εφηβεία ξεκίνησε την ενασχόληση με το ραδιόφωνο από ραδιοφωνικό σταθμό της Δράμας και μέχρι σήμερα παραμένει ενεργός ραδιοφωνικός παραγωγός με δική του χιουμοριστηκομουσική εκπομπή με τίτλο Πιάσε Το Ρυθμό στον M-wordradio.gr  η οποία εκπέμπει το τελευταίο διάστημα κυρίως μέσα από δημόσιους χώρους όπως cafe-bar  & beach-bar της Αθήνας.

Ίδρυσε διαφημιστική εφημερίδα στην Δράμα με την επωνυμία ΕΡΜΉΣ. και το περιοδικό ΠΡΟΒΟΛΗ στην Θεσσαλονίκη. Εδώ και 16 χρόνια ασχολείται και με το τραγούδι επαγγελματικά έχοντας κυκλοφορήσει αρκετά δικά του τραγούδια. Εντάχθηκε

στο δυναμικό της InSideOut music ως A&R - Μουσικός Παραγωγός βοηθώντας έτσι νέους ανερχόμενους καλλιτέχνες στα πρώτα τους βήματα. Σήμερα έχει την δική του Δισκογραφική Εταιρία και Εκδοτικό Οίκο με την επωνυμία  ‘’Just Do It Production LTD’’ που σκοπό έχει την ανάδειξη αλλά και την καθοδήγηση νέων καλλιτεχνών στα πρώτα τους βήματα.

Όντας πατέρας δύο παιδιών και ορμώμενος από τα προβλήματα που αντιμετώπισε να τα μάθει να τρέφονται υγιεινά και σωστά με την τόσο πλούσια ελληνική κουζίνα, εμπνεύστηκε με την συνεργάτιδα του και στιχουργό Βίκυ Μπεκιάρη, ερεύνησε και κατόπιν σκληρής εργασίας και συντονισμού σε όλα τα επίπεδα, υλοποίησε τις «ΜπαλονοΝότες» και το 1ο εκπαιδευτικό CD – Βιβλίο, που σας παρουσιάζει σήμερα προς ενημέρωση και αξιολόγηση.

Ακούστε ένα από τα τραγούδια εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=llB6fR6c4qM

 Δείτε βίντεο από τις ΜπαλονοΝότες εδώ :  https://www.youtube.com/watch?v=1UiJg3YKuHE&t=9s

 

Διαβάστηκε 3907 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.