Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018 18:26

Βραβεύτηκε για το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε ο Ξηρομερίτης Παραολυμπιονίκης Δημήτρης Μπακοχρήστος (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τους αθλητές που διακρίθηκαν, τη χρονιά που πέρασε, σε διεθνείς διοργανώσεις (ευρωπαϊκά και παγκόσμια), βράβευσαν χθες από κοινού η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (ΕΑΟΜ-ΑΜΕΑ) σε ειδική τελετή.

Σε αυτή την εκδήλωση το «παρών» έδωσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος απένειμε το βραβείο στους διακριθέντες αθλητές στο παγκόσμιο πρωτάθλημα άρσης βαρών στον πάγκο, μεταξύ των οποίων ήταν, ο Ξηρομερίτης Δημήτρης Μπακοχρήστος που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 54κ.

Σε δήλωσή του, μετά την απονομή των βραβείων, ο Δημήτρης Κουτσούμπας ανέφερε: «Εύχομαι συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στους αθλητές που διακρίθηκαν. Οι αθλητές και αθλήτριες είναι ζωντανά παραδείγματα αγωνιστικότητας, αποφασιστικότητας δυναμικής θέλησης για δράση και νέες επιτυχίες και ατομικά και συλλογικά. Μέσα σε δύσκολες αναμφίβολα συνθήκες και παρά τις δυσκολίες που δημιουργεί και η υποτυπώδης κρατική χρηματοδότηση, η οποία πρέπει άμεσα να αυξηθεί. Παρ’όλα αυτά ακόμα και έτσι υπάρχουν μετάλλια υπάρχουν νίκες υπάρχουν επιτυχίες. Εκτός όμως απ’ τα μετάλλια, που είναι πάρα πολύ σημαντικό να τα αναφέρουμε, θα πρέπει επίσης να αναφέρουμε εδώ σήμερα και ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν χιλιάδες παιδιά στην πατρίδα μας που βρίσκονται στο περιθώριο, που δεν μπορούν να αθληθούν, να εκπαιδευτούν σωστά λόγω της έλλειψης δομών ειδικής αγωγής και λόγω της ελλειπούς κρατικής μέριμνας, επίσης. Ζητήματα που θα πρέπει όλοι μας να τα αναδείξουμε στο Κοινοβούλιο και στους καθημερινούς αγώνες με βάση τα αιτήματα τους και τις διεκδικήσεις τους. Σας ευχαριστώ όλους εύχομαι καλή χρονιά και καλή δύναμη για την συνέχεια».

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 3577 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.