Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018 15:38

Παίκτες του Παναιτωλικού επισκέφθησαν σήμερα το 8ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στα πλαίσια των επισκέψεων του Παναιτωλικού σε σχολεία του Νομού, παίκτες της ομάδας επισκέφθησαν σήμερα το πρωί το 8ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου, μοιράζοντας αυτόγραφα και χαρά στα παιδιά.

image 01

image 01

image 01

image 01

Συγκεκριμένα ο Γενικός Αρχηγός Χρήστος Κουτσοσπύρος και οι παίκτες Φάρλεϊ Ρόσα, Αλέξανδρος Παρράς και Εννέα Μιχάι, συνομίλησαν με τα παιδιά, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και τους απάντησαν σε ερωτήσεις που τους έκαναν. Τα παιδιά αισθάνθηκαν μεγάλη χαρά που γνώρισαν και είδαν απο  κοντά τους παίκτες της αγαπημένης τους ομάδας του Παναιτωλικού. Οι παίκτες συγκινήθηκαν απο την αγάπη που εισέπραξαν απο τα παιδιά. Φυσικά υποσχέθηκαν οτι στον επικείμενο αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να πάρουν θετικό αποτέλεσμα.

image 01

image 01

image 01

image 01

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου ευχαριστούν την ΠΑΕ Παναιτωλικός και τους παίκτες για την επίσκεψη και την χαρά που έδωσαν στα παιδιά και εύχονται στην ομάδα πάντα επιτυχίες.  Απο τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων παρευρέθηκε η κα Αγγελική Zανιά - Κακούρη την οποία ευχαριστούμε για την βοήθεια της.

image 01

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του AgrinioBestOf.gr

Διαβάστηκε 7352 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018 18:05
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033