Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:09 μμ
 
wm small
Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018 18:33

«Τρία υπέροχα αγόρια και ένα κορίτσι» (νέος διαγωνισμός) η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη 30 Ιανουαρίου από το vivlio-life και τις εκδόσεις Κέδρος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνούν αφήνοντας τα στοιχεία τους μέσα σε ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ από τη λήξη των διαγωνισμών και να ενημερώνονται για τα ονόματα που κέρδισαν.

Το vivlio-life σε συνεργασία με τις εκδόσεις Κέδρος θα προσφέρει στους αναγνώστες του δύο (2) αντίτυπα από το βιβλίο της Ζωής Βαλάση «Τρία υπέροχα αγόρια και ένα κορίτσι»

Ο διαγωνισμός λήγει την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν την ίδια ημέρα για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους, και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην σελίδα του vivlio-life.gr στο facebook, καθώς επίσης και στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης μετά το τέλος του διαγωνισμού.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:
1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του vivlio-life.gr εδώ
2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης
3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

Λίγα λόγια για το βιβλίο

ΤΡΙΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΑΓΟΡΙΑ
ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ

Μια ελληνική οικογένεια περνάει τις καλοκαιρινές διακοπές στην Ανατολική Γερμανία του ’80. Μέσα από μια –φαινομενικά– απλοϊκή ματιά, όλο το μυστήριο και το δράμα της ξενιτιάς και ο γρίφος της «πατρίδας».

Μια ελληνική οικογένεια περνάει τις καλοκαιρινές διακοπές στην Ανατολική Γερμανία του ’80.
Παραμυθένιες συναντήσεις, περιπέτειες που μπλέκουν τον κόσμο της φαντασίας με την καθημερινότητα, απορίες κι αμφιβολίες, κουβέντες της καρδιάς, παράξενη φύση, αλλιώτικη ζωή…
Μέσα από μια –φαινομενικά– απλοϊκή ματιά, όλο το μυστήριο και το δράμα της ξενιτιάς και ο γρίφος της «πατρίδας».
Το βιβλίο περιέχει ασπρόμαυρο φωτογραφικό υλικό, από το προσωπικό αρχείο της συγγραφέως.

Διαβάστηκε 2615 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.