Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018 18:25

Παναιτωλικός: Νίκησαν Κ20 και Κ17

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ομάδα Κ20 επικράτησε με 3-1 στην Αθήνα του Ατρόμητου στο πρωτάθλημα υποδομής της Super League. Ο Γκασούκας άνοιξε το σκορ στο 16’ και ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι δέκα λεπτά αργότερα. Ο Γεωργούσης με απ’ ευθείας εκτέλεση κόρνερ στο 30’ έκανε το 1-2 και στο 85’ ο Γκασούκας με το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Αγωνίστηκαν οι: Θεοδωρόπουλος, Πριόνας, Μπακογιάννης (75’ Λιάβας), Χριστογιάννης, Γιαννιώτης, Τσιγγάρας, Μπελεβώνης, Τσιαντής (85’ Καββαδίας Αλ.), Γκασούκας, Κυζιρίδης (46’ Πατίλας), Γεωργούσης.

Η Κ17 κέρδισε στη Λαμία 1-0 με τον Πανταζή να σημειώνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης με πλασέ στο 8’. Αγωνίστηκαν οι: Αρμύρας, Κωνσταντόπουλος, Σκιαδάς, Παναγιωτίδης, Κωνσταντίνου (89’ Καταρέλος), Μπελεβώνης, Ευθυμίου (65’ Μαντζανάς), Φραγκούλης (46’ Νταλιάνης), Πανταζής (88’ Ντούλιας), Σκόνδρας (82’ Ντόκας), Μελιάδης.

Διαβάστηκε 1310 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.