Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:00 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018 17:14

Κινητοποίηση και στο Αγρίνιο ενάντια στο Πολυνομοσχέδιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης σήμερα, Παρασκευή, εισάγεται στη Βουλή, και την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να ψηφιστεί .

Τα μέτρα έχουν προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις από τα συνδικαλιστικά όργανα και τους εργαζόμενους με έμφαση να δίνεται και στη διάταξη . Ομοσπονδίες και σωματεία κήρυξαν απεργιακές κινητοποιήσεις και διοργανώνουν συλλαλητήρια σε πολλές πόλεις.

Στο Αγρίνιο μετά από κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου έλαβε χώρα πριν λίγη ώρα συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία και ακολούθησε πορεία σε κεντρικούς δρόμους με συμμετοχή 170 περίπου ατόμων. Θυμίζουμε πως την περασμένη Τρίτη έλαβε χώρα και πικετοφορία. Στη συγκέντρωση απηύθυνε χαιρετισμό ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Σπύρος Κοτοπούλης και εκφώνησε ομιλία ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Μιχάλης Κατσιγιάννης.

Απεργιακό συλλαλητήριο κατά του πολυνομοσχεδίου προγραμματίζεται και την ερχόμενη Δευτέρα στις 6:30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία στο Αγρίνιο. Το Δ.Σ. του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αγρινίου καλεί «την εργατική τάξη και τ’ άλλα λαϊκά στρώματα της περιοχής» ώστε «να εκφράσουμε αγωνιστικά την αντίθεσή μας στην πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ – κουαρτέτου- κεφαλαίου – κομμάτων του Ευρωμονόδρομου».

kotopoulis

pame (1)

pame (2)

pame (3)

pame (4)

pame (5)

pame (6)

pame (7)

pame (8)

pame (9)

pame (10)

pame

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1443 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.