Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:25 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018 17:08

Δράση για να προχωρήσει η «διαδρομή Φύσης και Πολιτισμού της Αιτωλοακαρνανίας»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η «Δρω-Κίνηση Πολιτών για την Αιτωλοακαρνανία», στοχεύοντας να στηρίξει την προσπάθεια ένταξης στα έργα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας της Πρότασης «Διαδρομή Φύσης και Πολιτισμού της Αιτωλοακαρνανίας», ζητά από όλους τους ενεργούς πολίτες του τόπου να υπογράψουν το σχετικό ψήφισμα μέσω του Avaaz.org: ΕΔΩ

Η διαδρομή, προτεινόμενη από το Σωματείο «Διάζωμα» και τον Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου, αφορά τη διαμόρφωση ενός δικτύου πολιτιστικών και φυσιολατρικών διαδρομών στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, με επίκεντρο τα αρχαία θέατρα Μακύνειας, Καλυδώνας, Νέας Πλευρώνας, Οινιαδών και Στράτου, με παράλληλη αξιοποίηση του φυσικού περιβάλλοντος. Στόχος είναι η Διαδρομή να αποτελέσει μια αξιόλογη πολιτιστική και τουριστική εμπειρία, που θα αλλάξει το πολιτιστικό και τουριστικό προφίλ του τόπου μας.

Η «Δρω-Κίνηση Πολιτών για την Αιτωλοακαρνανία» ζητά τις υπογραφές όλων τονίζοντας πως » κάθε υπογραφή δυναμώνει τη φωνή μας και την έκκλησή μας για δράση!».

Σελίδα της «Δρω» στο facebook: https://www. facebook.com/groups/ 153325015436610/

σήμα_ΔΡΩ (1)

Διαβάστηκε 5655 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018 18:06
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.