Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018 21:39

Ημερίδα στο Αγρίνιο: « Η πρόοδος της Ιατρικής συναντά τις ανάγκες της κοινωνίας. Η δωρεά είναι δώρο ζωής» (Σαβ 13/1/2018)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Tο Παράρτημα Αιτωλοακαρνανίας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας σας προσκαλεί στην ημερίδα « Η πρόοδος της Ιατρικής συναντά τις ανάγκες της κοινωνίας. Η δωρεά είναι δώρο ζωής» που διοργανώνει με τη συμμετοχή του Δήμου Αγρινίου στις 13 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 18:00 στο Αγρίνιο στην Παλαιά Δημοτική Αγορά.

Ομιλητές:

  • Στέλιος Γραφάκος. Αναπληρωτής Καθηγητής Παιδιατρικής Αιματολογίας και Επιστημονικός Διευθυντής της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών. Θέμα: «Μεταμόσχευση μυελού των οστών».
  • Παναγιώτα Καραφυλλίδου. Κοινωνική Λειτουργός της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών. Θέμα: «Η σημασία της εθελοντικής προσφοράς αιμοποιητικών κυττάρων».
  • Χριστίνα Καρακωσταντή. Οικονομολόγος. Εθελόντρια δράσης του ΚΕΔΜΟΠ- «Χάρισε Ζωή». Θέμα: «Ας κάνουμε τη λευχαιμία παρελθόν».
  • Μάγια Τσόκλη. Δημοσιογράφος- τ. Βουλευτής. «H εμπειρία με τον καρκίνο».

Συντονίστρια: Νατάσα Ράγιου. Πρόεδρος του Παραρτήματος Πάτρας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Έκθεση Φωτογραφίας: Εγκαίνια Έκθεσης Φωτογραφίας «Expressions of life» του Νεκτάριου Μαρκογιάννη. Φωτογράφος Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ). Διάρκεια Έκθεσης από 13 έως 16 Ιανουαρίου.

Διαβάστηκε 1409 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018 02:17
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.