Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2018 17:42

Νέα κυκλοφορία απο τις εκδόσεις ΟΣΤΡΙΑ, "Είχες πικρη γεύση θυμάμαι...", Αγνωστης Συγγραφέως

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ενημερώνουμε το αναγνωστικό κοινό ότι έχει κυκλοφορήσει το βιβλίο με τίτλο

«ΕΙΧΕΣ ΠΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ ΘΥΜΑΜΑΙ».

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Αν κάποτε μου έλεγαν πως μέσα σε τόσο λίγα χρόνια, θα γινόταν τόσα πολλά…..θα ζούσα τόσα πολλά και τίποτα, μπορεί και να γελούσα. Κι όμως, έγιναν. Κι ακόμα γελάω. Πιο δυνατά από ποτέ. Για να σκεπάσω, να πνίξω το κλάμα, για να καταπιώ πιο εύκολα αυτή την πικρή γεύση στο στόμα που άφησες εσύ κι εσύ κι εσύ…..Όλοι όσοι πέρασαν από τη  ζωή μου, οι τραγικές συμπτώσεις, η μοναξιά, το αίσθημα του ανεκπλήρωτου. Γελάω για όσα έζησα και κλαίω κρυφά για όσα καλά, δεν θα ζήσω. Μα υπάρχω ακόμα κι αν μπορείς μόνο, πάρε από τα χείλη μου αυτή την πικρή γεύση που ακόμα θυμάμαι…..

Η ιστορία είναι αληθινή. Τα πρόσωπα υπαρκτά. Κι ελπίζω να με συγχωρήσουν γιατί είπα την αλήθεια. Την δική μου αλήθεια. Μακάρι να ήξερα και την δική τους. Θα την έγραφα. Έτσι απλά. Όπως απλά γίνονται όλα, όπως απλά, τα θυμάμαι…..

ISBN: 978-960-604-283-6

Λ.Τ.:  11 Ε

Η συγγραφέας προτιμά να κρατήσει την ανωνυμία της. Ζει σε κάποια κωμόπολη της Ελλάδος, ασχολείται με αγροτικά, τουρισμό, ηλεκτρονικό εμπόριο και marketing. Διετέλεσε παραγωγός ραδιοφωνικών εκπομπών, υπεύθυνη παραγωγής τηλεοπτικών προγραμμάτων, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων πολυεθνικών εταιριών, ειδικός συνεργάτης στην τοπική αυτοδιοίκηση, είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης, κάτοχος πτυχίων Κρατικών Σχολών και επαίνων από την Πανελλήνια Ένωση Συγγραφέων – Λογοτεχνών, μέλος Δημοσιογραφικής Ένωσης, μέλος της ΑΕΠΙ, αρθρογράφος γνωστών περιοδικών και κειμενογράφος γνωστών τηλεοπτικών διαφημίσεων. Ομιλεί την Ελληνική Νοηματική γλώσσα.

Το πρώτο της βιβλίο είναι μια αληθινή ιστορία με τίτλο «ΕΙΧΕΣ ΠΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ ΘΥΜΑΜΑΙ».

Καλή ανάγνωση.

Διαβάστηκε 3223 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.