Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2018 14:20

Απ. Κατσιφάρας: Σεβασμός στο δημόσιο χρήμα. Θα περιμένουμε την απάντηση της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με αφορμή την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμου που έχει προγραμματιστεί για σήμερα Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018, και  αφορά τη μη υπογραφή της  σύμβασης του έργου: «Οδικός Άξονας Θέρμου – Δρυμώνας Νεροχώρι- Αργυρό Πηγάδι», ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας απέστειλε σχετική επιστολή στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνο Μαραγιάννη.

Σε αυτήν, ο κ. Κατσιφάρας εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν δύναται να παρευρεθεί στην έκτακτη συνεδρίαση του Σώματος κι επιπλέον αποσαφηνίζει ότι ο λόγος για τον οποίο η συγκεκριμένη σύμβαση δεν έχει υπογραφεί είναι γιατί αναμένεται σχετική απάντηση της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων.

Ειδικότερα, η επιστολή του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θερμού, έχει ως εξής:

«Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,

Με έκπληξη παρέλαβα την Πρόσκλησή σας να παρευρεθώ σε Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο.

Η μέχρι σήμερα συνεργασία μας δεν έχει κινηθεί σε τέτοια επίπεδα.

Και μιλώ για την συνεργασία μας που αφορά την υλοποίηση της Αστικής Ανάπλασης Θέρμου, του Γυμνασίου Θέρμου, του Λυκείου Θέρμου, των συντηρήσεων έργων της περιφέρειας που υλοποιούνται στο Δήμο, τη συνεργασία για την λίμνη Τριχωνίδα.

Επιπλέον, είμαι σίγουρος ότι εάν πραγματικά επιθυμούσατε να παρευρεθώ, θα είχατε, όπως προβλέπει η δεοντολογία, επικοινωνήσει μαζί μου, προκειμένου να συνεργαστούμε για αυτόν το σκοπό.

Η μέχρι σήμερα πορεία μου και η δεοντολογία μου, δεν μου επιτρέπουν να παρευρίσκομαι σε “φιέστες”, αλλά σε συναντήσεις ουσίας, όπως έχουμε κάνει και άλλη φορά στο Θέρμο.

Η ιστορία της οικογενείας μου και οι δεσμοί μου με το Θέρμο, μου επιβάλλουν σεβασμό στους κατοίκους του Θέρμου, στο Δήμο και στις αρχές μου.

Και θα το κάνω.

Σε ότι αφορά το έργο, όταν παραλάβουμε την απάντηση της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων, τότε θα είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε. Μέχρι τότε, ας σεβαστούμε όλοι τη νομιμότητα και την κανονικότητα των χρημάτων των Ελλήνων πολιτών.

Παρακαλώ όπως η επιστολή μου διαβαστεί στο Δημοτικό σας Συμβούλιο, προκειμένου να ενημερωθούν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και να καταγραφεί στα πρακτικά.

Σε αναμονή της απάντησης της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων.

Διαβάστηκε 1171 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.