Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  12:52 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2018 23:58

Κυριαζής Παπαλούδης ''Τα 'θελες και τα 'παθες''

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Κυριαζής Παπαλούδης επανέρχεται δισκογραφικά με ένα λαϊκό κομμάτι που από την πρώτη κιόλας ραδιοφωνική του παρουσίαση φαίνεται να συνεπαίρνει τον ακροατή σε χορευτικό ξέσπασμα.

Σε στίχους του Γιάννη Φωτάκη και μουσική του ίδιου, μας ''κατσαδιάζει'' ευχάριστα με τον τίτλο του τραγουδιού ''Τα 'θελες και τα 'παθες'' ενώ στο άκουσμα του τραγουδιού αναμένουμε ήδη το επόμενο καλλιτεχνικό του βήμα, γιατί όχι, και την εμφάνιση του σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας.

Ο Κυριαζής, ήδη από νωρίς, έχει δώσει το στίγμα του ως καθαρός λαϊκός τραγουδιστής, ενώ σε κάθε του δημόσια εμφάνιση ο κόσμος αναγνωρίζει σε αυτόν κάτι που λείπει απ’ την εποχή μας. Ερμηνεύει μοναδικά λαϊκά τραγούδια προσαρμοσμένα στο σήμερα και αποσπά τις καλύτερες κριτικές. Οι συνεργασίες του είναι ήδη πολλές και αξιόλογες, ενώ οι άνθρωποι που τον εμπιστεύονται σημαντικοί και πολύτιμοι για τον χώρο του τραγουδιού και του θεάματος.

https://youtu.be/H4vIfRpwi5k

 

Διαβάστηκε 2200 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.