Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2018 14:01

Παναιτωλικός: Αλλάζει από σήμερα!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η πορεία της ομάδας είχε δημιουργήσει έντονο προβληματισμό, αλλά χθες έπεσε στο ποτήρι η σταγόνα που το έκανε να ξεχειλίσει. Η νέα «τεσσάρα» από την ΑΕΚ δρομολογεί εξελίξεις στον Παναιτωλικό. Λίγο μετά τη λήξη του αγώνα σε επίπεδο κορυφής (μεγαλομέτοχος – πρόεδρος) πάρθηκε η απόφαση για λήψη μέτρων.

Ακολούθησαν επαφές και συζητήσεις με όλους τους εμπλεκόμενους, οι οποίες συνεχίζονται σήμερα. Είναι χαρακτηριστική η δήλωση του προέδρου Γεράσιμου Μπελεβώνη: «Είμαστε όλοι πολύ στεναχωρημένοι, γιατί πιστεύαμε ότι ο φετινός Παναιτωλικός έχει δυνατότητες και προοπτική. Η πορεία της ομάδας και ειδικότερα τα τελευταία αποτελέσματα δείχνουν ότι εκτιμήσαμε λάθος. Έχουμε ζήσει ανάλογες δύσκολες καταστάσεις στο παρελθόν και τις ξεπεράσαμε. Συζητάμε με όλους και θα πάρουμε αποφάσεις, με στόχο ο Παναιτωλικός να βρει το δρόμο του. Δεν του ταιριάζει η εικόνα που παρουσιάζει σήμερα. Χρειάζεται καθαρό μυαλό, ψυχραιμία και υπευθυνότητα απ’ όλους».

Ουσιαστικά επανεξετάζονται τα πάντα στην ομάδα. Και φυσικά κρίνονται οι πάντες. Προπονητής, παίκτες, όλοι. Μάλιστα αναμένονται εντός της ημέρας αποφάσεις στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ, όπου θα τεθούν όλα τα δεδομένα. Το σίγουρο είναι ότι αλλάζουν πράγματα. Με στόχο να αλλάξει η εικόνα και η πορεία της ομάδας, που προκαλεί θλίψη το τελευταίο διάστημα.

http://www.agrinio-sports.gr

 

Διαβάστηκε 1528 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.