Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 06 Ιανουαρίου 2018 22:41

Παναιτωλικός-ΑΕΚ: 1-4 (Δηλώσεις Προπονητών + βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μάκης Χάβος: Δεν έχω συνηθίσει στις ταρίφες. Θα μιλήσω με τη διοίκηση…

Εμφανώς απογοητευμένος από τη νέα βαριά ήττα ο Μάκης Χάβος δεν είχε διάθεση για πολλές κουβέντες. Μεταξύ άλλων τόνισε ότι θα μιλήσει με την διοίκηση γιατί δεν έχει συνηθίσει στις… ταρίφες και ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση.

Αναλυτικά ανέφερε στην αρχή:« Είχαμε δέκα – δώδεκα μέρες να δουλέψουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Θεωρώ ότι ενώ δουλέψαμε πάρα πολύ καλά στις προπονήσεις, την ώρα του παιχνιδιού δε βγάζουμε ούτε τα μισά από αυτά στον αγώνα.Δείξαμε μεγάλο φόβο και σεβασμό απέναντι  στην ΑΕΚ. Δυστυχώς χαρίζαμε μπάλες. Ενώ έπρεπε να επιτεθούμε από τα πλάγια, η μπάλα ήταν συνεχώς στον άξονα και η ΑΕΚ με καλούς και ποιοτικούς παίκτες μας έβγαζε στην κόντρα επίθεση και ήρθε ένα εύκολο μηδέν – τρία.Σίγουρα είναι μια άσχημη μέρα για όλους μας και επειδή είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος και νευριασμένος δε θέλω πω περισσότερα πράγματα γιατί ίσως πω και πράγματα που δεν πρέπει».

Για τις αποδοκιμασίες του κόσμου, τόνισε:

« Οι φίλαθλοι έχουν απόλυτο δίκιο. Ο Παναιτωλικός είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Εγώ το έχω καταλάβει από παλιά στη Β’ Εθνική που ήμουν εδώ. Ξέρω ποιος είναι ο Παναιτωλικός και το Αγρίνιο ζει για τον Παναιτωλικό. Δυστυχώς φαίνεται ότι κάποιοι δεν το έχουν καταλάβει».

Για το αν αξίζει αυτή η ομάδα να δέχεται τόσο βαριές ήττες τόνισε:

« Είναι πάρα πολύ άσχημο όταν τρως δώδεκα γκολ από Ολυμπιακό και ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Αν καθίσετε και δείτε τα γκολ αναλυτικά, είναι από ατομικά λάθη. Το θέμα είναι ότι η ομάδα χρειάζεται ψυχολογία».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση τόνισε:

« Σίγουρα χρειαζόμαστε ενίσχυση και είμαστε σε αναζήτηση παικτών. Ο Ιανουάριος είναι δύσκολος μήνας όσον αφορά την ενίσχυση. Το σίγουρο είναι ότι θα μιλήσω με τη διοίκηση όπως σας είπα γιατί είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος και δεν έχω συνηθίσει στη ζωή μου να έχουμε ταρίφα».

Τέλος, σε ερώτηση του agrinionews.gr για το πόσους παίκτες και σε ποιες θέσεις χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα αποσαφήνισε λέγοντας:

«Σίγουρα χρειαζόμαστε τέσσερις παίκτες. Ένα στόπερ, ένα αμυντικό χαφ, ένα εξτρέμ κι ένα φορ».

Φελίπε Ουφάνο: Είναι εύκολο να κερδίζεις με τον Μανόλο Χιμένεθ!

Εύσημα στην ομάδα του αλλά και στον –τιμωρημένο- Μανόλο Χιμένεθ απένειμε ο βοηθός του προπονητή της ΑΕΚ Φελίπε Ουφάνο. Συγκεκριμένα είπε:
«Είχαμε την τύχη να κάνουμε ένα πολύ καλό πρώτο μέρος. Καταφέραμε να σκοράρουμε τρία γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο θέλαμε να διατηρήσουμε την προσοχή μας και το σωστό επίπεδο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινάμε τη χρονιά με αυτό το αποτέλεσμα.
Είμαι ένας εργαζόμενος στην ΑΕΚ. Ανήκω στο τεχνικό επιτελείο του Μανόλο Χιμένεθ και είναι εύκολο να κερδίζεις με τον Μανόλο Χιμένεθ.
Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και παρά το 0-4 του κυπέλλου, δουλέψαμε πολύ σοβαρά για το σημερινό παιχνίδι. Είχαμε αποδεχθεί ότι το παιχνίδι μπορεί να είναι πιο δύσκολο αν δεν είμαστε σοβαροί».

agrinionews.gr

 

 

Διαβάστηκε 1884 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 06 Ιανουαρίου 2018 23:01
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.