Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:29 πμ
 
wm small
Σάββατο, 06 Ιανουαρίου 2018 21:52

Για λύπηση…

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα καναρίνια έχασαν για ακόμη μια φορά, πολύ εύκολα στο κλουβί, από μια μεγάλη ομάδα. Η αμυντική λειτουργία και η απόδοση των ποδοσφαιριστών του Χάβου ήταν αστεία, χαρίζοντας την νίκη στους φιλοξενούμενους και την πικρά στους οπαδούς τους.

Το παιχνίδι τελείωσε από το πρώτο ημίχρονο με τον Παναιτωλικό να είναι πραγματικά για λύπηση. Στο δεύτερο ημίχρονο έχασε μεγάλες ευκαιρίες στην αρχή του ημιχρόνου και τελικά πέτυχε ένα γκολ.

Οι παίκτες του Χάβου έδειξαν και πάλι να μην έχουν την ποιότητα στην αμυντική λειτουργία για να μπορέσει η ομάδα να μην δέχεται τόσο εύκολα φάσεις.

Ο μοναδικός που διασώθηκε από το σημερινό παιχνίδι ήταν ο κόσμος του Παναιτωλικού.

Παναιτωλικός- AEK 1-4

Ο Παναιτωλικός δεν μπήκε καθόλου καλά στο παιχνίδι, με την ΑΕΚ να κάνει ότι θέλει και να προηγείται πολύ νωρίς στο παιχνίδι με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπακασέτα. Μετά το γκολ οι παίκτες του Χάβου δεν αντέδρασαν, με τον Μπακασέτα να κάνει ότι θέλει στο παιχνίδι και την ΑΕΚ να χάνει ευκαιρίες έχοντας και δοκάρι. Τα καναρίνια αντέδρασαν μετά το 20’ όταν ισορρόπησαν για λίγο το παιχνίδι χωρίς όμως να χάσουν κάποια ευκαιρία. Οι φιλοξενούμενοι στο 35΄λεπτο κέρδισαν πέναλτι και έκαναν το 0-2. Στα επόμενα λεπτά οι κυανοκίτρινοι έχασαν δυο καλές ευκαιρίες έχοντας και δοκάρι, με την ΑΕΚ όμως να βάζει και τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και έχασε δυο τεράστιες ευκαιρίες για να μειώσει στο σκορ. Από την άλλη η ΑΕΚ στο 60’ λεπτό με ένα σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε και 4ο γκολ. Τα καναρίνια στην συνέχεια προσπάθησαν να πετύχουν ένα γκολ και τα κατάφεραν μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μοράρ. Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού δεν άλλαξε κάτι και αυτό ήταν το τελικό σκορ.

Οι καλύτερες φάσεις

1΄Έναρξη στο παιχνίδι

3' Πρώτη καλή φάση για την ΑΕΚ! Ο Αραούχο βγαίνει από αριστερά και δοκιμάζει -πιεζόμενος- ένα σουτ που καταλήγει στην αγκαλιά του Κυριακίδη.

6' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ! Ο Μπακασέτας εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ από τα 30 μέτρα και με έναν "κεραυνό" που πέρασε πάνω από το τείχος και καρφώθηκε στην αριστερή γωνία του Κυριακίδη, άνοιξε το σκορ!

12' - ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ! Ο Μπακασέτας έπιασε ένα δυνατό συρτό σουτ -μέσα στην περιοχή και δεξιά- αλλά ο Κυριακίδης έπεσε στην κλειστή του γωνία και βρήκε όσο έπρεπε την μπάλα για να τη στείλει στο αριστερό δοκάρι και κόρνερ!

Πάλι ο Μπακασέτας δοκιμάζει ένα δυνατό συρτό σουτ, αλλά η μπάλα φεύγει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Κυριακίδη!

20': Κι άλλη ευκαιρία για την ΑΕΚ! Έπειτα από ωραία κάθετη του Χριστοδουλόπουλου, ο Κυριακίδης έπεσε στα πόδια του Αραούχο και τον πρόλαβε, με τον Λάζαρο να παίρνει την επαναφορά, αλλά το σουτ από πλάγια θέση να φεύγει άουτ!

25': Πρώτο σουτ για τον Παναιτωλικό! Το κάνει ο Ρότσα από μακρινή απόσταση, αλλά φεύγει έξω από το αριστερό δοκάρι!

35' - ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ!

36' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ! Ο Χριστοδουλόπουλος αναλαμβάνει την εκτέλεση και με πλασέ στη δεξιά γωνία του Κυριακίδη (που έπεσε από την άλλη) στέλνει την μπάλα στα δίχτυα!

41' - ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ! Ο Ρόσα κινήθηκε παράλληλα με την περιοχή της ΑΕΚ και έπιασε ένα συρτό σουτ, που πέρασε μεν από τον Τσιντώτα, αλλά σταμάτησε στο αριστερό του δοκάρι!

44': Ευκαιρία για τον Παναιτωλικό! Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Μοράρ έπιασε δύσκολη κεφαλιά (που κόντραρε και σε σώμα) και ανάγκασε τον Τσιντώτα να πεταχτεί στη δεξιά του γωνία και να αποκρούσει εντυπωσιακά σε κόρνερ!

45'+1' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ! Ο Μπακασέτας κάνει φοβερή κίνηση, "τσιμπώντας" την μπάλα πάνω από την πλάτη με το τακούνι, και πασάρει δίπλα στον Αραούχο, που με ξερό σουτ από το ύψος της περιοχής στέλνει την μπάλα στα δίχτυα!

45+1 Τέλος Α μέρους

46’ Έναρξη Β μέρους

49': Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό! Ο Μάζουρεκ βγαίνει μόνος με τον Τσιντώτα, αλλά εκείνος πέφτει στα πόδια του και τον κόβει καθαρά! Στη συνέχεια της φάσης, ο Μύγας σουτάρει δυνατά, αλλά ο γκολκίπερ της ΑΕΚ κάνει νέα μεγάλη επέμβαση αποκρούοντας σε κόρνερ!

51': Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό! Ο Μάζουρεκ βγάζει τον Μοράρ τετ-α-τετ με τον Τσιντώτα, αλλά ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ κάνει εκ νέου μεγάλη επέμβαση, αποκρούοντας με το χέρι σε κόρνερ!

60' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ! Στην πρώτη του επαφή με την μπάλα -και έπειτα από όμορφη μπαλιά του Μασούντ- ο Λόπες σουτάρει συρτά έξω από την περιοχή και στέλνει στην μπάλα στην αριστερή γωνία του Κυριακίδη!

64': Ευκαιρία για τον Παναιτωλικό! Σε μια επιστροφή της μπάλας προς τα πίσω, ο Τσιντώτας αδράνησε και επέτρεψε στον Μοράρ να του βάλει την κόντρα. Ευτυχώς όμως για τον γκολκίπερ της ΑΕΚ η μπάλα έφυγε έξω από το δεξί του δοκάρι.

67' - ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ!

68' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ! Ο Μοράρ αναλαμβάνει την εκτέλεση και με δυνατό σουτ ψηλά στη δεξιά γωνία, μειώνει το σκορ!

72': Ευκαιρία για την ΑΕΚ!Μετά από σέντρα του Μασούντ από αριστερά, ο Λιβάγια πιάνει γυριστή κεφαλιά, αλλά ο Κυριακίδης απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ!

90+3 Τέλος στο παιχνίδι 

 

panaitolikos1926.gr

Διαβάστηκε 1844 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.