Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  11:53 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2018 17:07

Oλοκληρώνεται σήμερα στο Αγρίνιο το διήμερο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Μπάσκετ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Oλοκληρώνεται σήμερα στο Αγρίνιο το διήμερο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Μπάσκετ. Θυμίζουμε πως τα έσοδα φέτος θα διατεθούν για τη στήριξη των συσσιτίων του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου , του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αγρίνιου, της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου καθώς και για τη στήριξη οικογένειας αστυνομικού που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας μέλους της οικογένειάς του.

Σήμερα στον μικρό τελικό η Αστυνομία θα αντιμετωπίσει την Πυροσβεστική στις 17:00 και οι Βετεράνοι θα αντιμετωπίσουν τους Δικηγόρους στον μεγάλο τελικό στις 19:00. «Σας περιμένουμε όλους να στηρίξετε τις ομάδες και να πετύχουμε τον στόχο που είναι η εξάντληση των εισιτηρίων που έχουν εκδοθεί. Ο σκοπός είναι ιερός και πρέπει όλοι να δείξουμε την αλληλεγγύη μας στους συνανθρώπους μας που την χρειάζονται» αναφέρεται χαρακτηριστικά από υπεύθυνο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Τοπικής Διοίκησης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Δημοσθένη Ταμπακέλη,


tournoua_mpasket (1)

tournoua_mpasket (2)tournoua_mpasket (3)

tournoua_mpasket (4)

tournoua_mpasket (5)

tournoua_mpasket (6)

tournoua_mpasket (7)

tournoua_mpasket (8)

tournoua_mpasket (9)

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 1257 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.