Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  10:41 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017 18:56

Το προσωπικό μήνυμα της Τζένιφερ Χάντσον σε 19χρονο θαυμαστή της από το Παναιτώλιο! (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Fun Club όπως φαίνεται έχει δημιουργήσει η διάσημη ερμηνεύτρια στην περιοχή του Αγρινίου και μάλιστα αξιοποιώντας ένα πολύ καλό δίκτυο δημοσίων σχέσεων που διαθέτει, δεν αφήνει τους θαυμαστές της παραπονούμενους…

Συγκεκριμένα, δίαυλο επικοινωνίας με την πασίγνωστη Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιό Τζένιφερ Χάντσον φαίνεται να έχει ανοίξει ένας ακόμη 19χρονος θαυμαστής της από το Παναιτώλιο του Δήμου Αγρινίου!

Ο νεαρός Γιώργος Γιγκλάς από τον περασμένο Μάρτιο έχει ξεκινήσει να επικοινωνεί με τον μάνατζερ της βραβευμένης με Όσκαρ  και Γκράμι star μέσω instagram, ενώ τον Οκτώβριο αυτή η επικοινωνία του επιφύλασσε μία μοναδική έκπληξη.

Έπειτα από επικοινωνία που είχε με τον μάνατζερ και αφού εκείνος τον ρώτησε ποια είναι τα αγαπημένα του τραγούδια της Αμερικανίδας ερμηνεύτριας («Spotlight» και «I’m telling you»), δύο περίπου ώρες αργότερα έλαβε ένα βιντεοσκοπημένο προσωπικό μήνυμα από την ίδια, με το οποίο ουσιαστικά τον προσκαλεί να την ακούσει από κοντά και τον ευχαριστεί για την αγάπη και την υποστήριξή του.

Το agriniopress.gr εξασφάλισε αποκλειστικά το video της Τζένιφερ Χάντσον και σας το παρουσιάζει:

Μάλιστα τώρα που τελείωσε το “The Voice” της Αμερικής στο οποίο η γνωστή καλλιτέχνης ήταν «coach», θα ακολουθήσει αυτό της Μεγάλης Βρετανίας, στο οποίο έχει προσκληθεί για να γνωρίσει από κοντά την Τζένιφερ Χάντσον στο χώρο που θα γίνονται τα “battles” ο Γιώργος Γιγκλάς.

Στη συνάντησή τους ο 19χρονος σκοπεύει να χαρίσει στην Αμερικανίδα τον παρακάτω πίνακα:

pinakas-hudson

Αξίζει να σημειωθεί πως έχει μείνει ανοιχτό το ενδεχόμενο η ερμηνεύτρια να επισκεφθεί την Ελλάδα και αν όχι το Αγρίνιο, τότε την Αθήνα, τον Μάρτιο του 2018.

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 5278 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.