Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  5:16 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2015 05:52

James Bond: Πέντε θρυλικά soundtracks των ταινιών 007 [βίντεο]

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναπόσπαστο και χαρακτηριστικό κομμάτι της επιτυχημένης σειράς ταινιών James Bond, όλα αυτά τα χρόνια ήταν και παραμένει το soundtrack που ντύνει την εκάστοτε ταινία του βρετανικού πράκτορα. 

Αρκετές από τις ταινίες του Bond μας έχουν δώσει τραγούδια-διαμάντια ερμηνευμένα από μεγάλες φωνές της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. 

Και καθώς οι fans του 007 αναμένουν την πολυπόθητη πρεμιέρα της 24ης περιπέτειας του βρετανού πράκτορα, SPECTRE, o Sam Mendes μάς αποκαλύπτει πως ήδη το soundtrack της νέας ταινίας έχει ηχογραφηθεί χωρίς, ωστόσο, να δίνει περαιτέρω λεπτομέρειες για τον ερμηνευτή του, κρατώντας μας έτσι σε αγωνία.

Τα στοιχήματα και οι εικασίες δίνουν και παίρνουν και όσο εμείς περιμένουμε τη μεγάλη αποκάλυψη (αλλά και την πολυαναμενόμενη ταινία), δράττουμε την ευκαιρία για να θυμηθούμε πέντε από τα 23 –συνολικά έως τώρα- θέματα των τίτλων αρχής των ταινιών James Bond. Πέντε μουσικά θέματα που θεωρούνται εμβληματικά, είναι αναγνωρίσιμα από τις πρώτες κιόλας νότες τους και έχουν αφήσει τη δική τους ιστορία στη μουσική και στον κινηματογράφο.

Nancy Sinatra - You Only Live Twice: You Only Live Twice  (1967) με πρωταγωνιστή τον Sean Connery

Tina Turner - GoldenEye: GoldenEye  (1995) με πρωταγωνιστή τον Pierce Brosnan

Shirley Bassey - Diamonds Are Forever: Diamonds Are Forever  (1971) με πρωταγωνιστή τον Sean Connery

Adele – Skyfall: Skyfall  (2012) με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig

Shirley Bassey - Goldfinger: Goldfinger  (1964) με πρωταγωνιστή τον Sean Connery

 

 

Διαβάστηκε 3421 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.