Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:32 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017 15:33

Ευχές για το Νέο Έτος στο Δημαρχείο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με τα καθιερωμένα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς και πολλές ευχές για την έλευση του Νέου Έτους, ο Δήμαρχος Νίκος Καραπάνος, οι Αντιδήμαρχοι Σπ. Καρβέλης και Γ. Καραπαπάς και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Αναστ. Σκαρμούτσος υποδέχθηκαν στο Δημαρχείο τους οπλίτες του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων, τα μέλη του Μουσικού Ομίλου «Ιωσήφ Ρωγών» καθώς επίσης τους αθλητές και το Διοικητικό Συμβούλιου του Γυμναστικού Συλλόγου «Χαρίλαος Τρικούπης».

Στο μήνυμά του για το νέο χρόνο, ο Νίκος Καραπάνος αναφέρει: «Το 2018 ας είναι μια καλύτερη χρονιά. Mε υγεία, προσωπική ευτυχία και δημιουργικότητα για όλους μας. Σε εποχές δύσκολες, οι αρχές, η αισιοδοξία και η διατήρηση της ελπίδας, αποτελούν τους καλύτερους «συνοδοιπόρους» της καθημερινότητάς μας. Ο δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, με στόχευση και σταθερούς πλέον ρυθμούς παρά τη δυσμενή οικονομική συγκυρία, θα συνεχίσει να πρωτοστατεί, έχοντας χαράξει οριστικά την πορεία του στο μέλλον».

Διαβάστηκε 3390 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.