Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:21 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2017 12:18

Η φιλοζωική ταινία Re-Action στo Aγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα και σε κλίμα χαράς και συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε στις 26 Δεκεμβρίου 2017στον Δημοτικό κινηματογράφο ΄΄Άνεσις΄΄με ελεύθερη είσοδο, η προβολή της ελληνικής φιλοζωικής, μη εμπορικής ταινίας Re-Action.

Η θρυλική σκυλίτσα Ρόξυ που πρωταγωνιστεί στη ταινία, στο πρόγραμμα των ταξιδιών της ανά την Ελλάδα για την ευαισθητοποίηση των πολιτών για τα αδέσποτα ζώα, επέλεξε το Αγρίνιο για μία εορταστική προβολή.

Το παρόν έδωσε πλήθος κόσμου και επισήμων του Αγρινίου καθώς και συντελεστών της ταινίας. Την εκδήλωση χαιρέτισε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Παπαγεωργίου Μαρία η οποία τόνισε ότι : ΄΄είναι θέμα πολιτισμού ο τρόπος που φερόμαστε στα ζώα και είναι πολύ σημαντικόμέσα από ταινίες σας κι αυτή να ενημερώνουμε και να ευαισθητοποιούμε τους δημότες μας και παράλληλα να εκπαιδεύουμε τα παιδιά μας, τους αυριανούς πολίτεςγια το μείζον θέμα των αδέσποτων και τη συμπεριφορά που πρέπει να έχουν όλοι οι άνθρωποι απέναντι στα ζώα.

Η αίθουσα του κινηματογράφου Άνεσις ήταν κατάμεστη από μικρούς και μεγάλους που έσπευσαν να παρακολουθήσουν τη ταινία.

Στη συνέχεια οι συντελεστές και δημιουργοί του Re-ActionΑρτέμης Σαμοθράκης, Αλέξανδρος Κατσάρης και Χρήστος Πετρίδης, προλόγισαν τη ταινία και στο τέλος συζήτησαν με το κοινό και κυρίως με τους μικρούς θεατές που ήταν και οι βασικοί αποδέκτες της εκδήλωσης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιάννος Φαρμάκης.

Η ταινία Re-Action συνεχίζει το μεγάλο ταξίδι της στη χώρα και στο προσεχές διάστημα θα είναι στη διάθεση του Δήμου Αγρινίου για την ενημέρωση και τη ψυχαγωγία των παιδιών.

 

Διαβάστηκε 1863 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.