Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2017 13:36

Με συμμετοχή η παρουσίαση του βιβλίου “Τα κάστρα της ορθοδοξίας” του Χρ. Σιάσου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στον κατάμεστο Ι.Ν. Απ. Φιλίππου Γραμματικούς πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου η παρουσίαση του βιβλίου του καθηγητή Χρήστου Σιάσου “Τα κάστρα της ορθοδοξίας” την οποία προλόγισε ο εφημέριος του ναού και Αρχιερατικος επίτροπος Μακρυνείας π. Σπυρίδων Ιωάννου, ο διδάκτρων του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ιωάννης Καρυδάς και ο συγγραφέας.


siasos-biblio-2

Την παρουσίαση συντόνισε η κ. Δέσποινα Γεωργιάδη Αλεξόπουλου, ενώ παραβρέθηκε και η αντιδήμαρχος Αγρινίου κ. Παπαγεωργίου.
Η εκδήλωση πλαισιώθηκε μουσικά από κατανυκτικούς βυζαντινούς ύμνους και κάλαντα από ολη την Ελλάδα και την Κύπρο από την χορωδία “Αγία Σκέπη” υπό τη διεύθυνση της χοράρχου κ. Χρυσούλας Τασολάμπρου.

Ο κ. Σιάσος απένειμε επαίνους στον Αρχιερατικό επίτροπο π. Σπυρίδωνα Ιωάννου για το έργο του και στην κ. Τασολάμπρου Χρυσούλα ως ένδειξη τιμής κι ευγνωμοσύνης για τη συμμετοχή της χορωδίας στην εκδήλωση.

siasos-biblio-3 siasos-biblio-4 siasos-biblio-5 siasos-biblio-6 siasos-biblio-7 siasos-biblio-8 siasos-biblio-9

agriniopress.gr

 
Διαβάστηκε 1811 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.