Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017 22:26

Οι εκπληκτικά όμορφες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης που αναστατώνουν στο πέρασμά τους! (φωτό)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Είναι επιτυχημένες, γνωστές και σέξι. Η καθεμιά με την καριέρα της αποτελούν την δυνατή «εξάδα» των πληθωρικών ηθοποιών της ελληνικής τηλεόρασης με φανατικό ανδρικό κοινό. Προτιμούν τις καμπύλες τους και όχι τα υπερβολικά αδύνατα σώματα και φωτογραφίζονται τονίζοντάς τες.

6) Πηνελόπη Αναστασοπούλου

ithopoioi14

ithopoioi9

ithopoioi12

Το σχετικά νέο αίμα στον τηλεοπτικό χώρο, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ξεκίνησε να σπουδάζει στον Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων αλλά την κέρδισε πολύ γρήγορα η υποκριτική και το τραγούδι. Έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές παραγωγές αλλά και σε θεατρικές ενώ έχει ξεχωρίσει για τις ανατρεπτικές εμφανίσεις της όπως την πρόσφατη γυμνή φωτογράφησή της στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποτελεί τρανό παράδειγμα ότι οι γυναίκες με καμπύλες, που δεν τις κρύβουν, είναι πολύ σέξι και γνήσια θηλυκά.

5) Κατερίνα Παπουτσάκη

ithopoioi7

ithopoioi11

Έχει δεχτεί σφοδρή κριτική για το ταλέντο της και τις υποκριτικές της ικανότητες ιδιαίτερα όταν ενσάρκωσε την Αλίκη Βουγιουκλάκη στην ταινία για την ηθοποιό. Δεν φαίνεται όμως να πτοείται και η 38χρονη Κρητικιά που ξεκίνησε την τηλεοπτική καριέρα της το 1999 συμμετέχει από τότε σε δεκάδες σειρές και ταινίες ενώ ασχολείται και με το τραγούδι. Το 2011 μάλιστα τραγούδησε προς τιμήν του Μίκη Θεοδωράκη μαζί με τον Παναγιώτη Πετράκη. Η γνωστή, πληθωρική ηθοποιός έχει χαρίσει ουκ ολίγες σέξι φωτογραφήσεις στους άνδρες θαυμαστές της και διαθέτει ένα εντυπωσιακό κορμί χωρίς όμως να είναι υπερβολικά αδύνατη παρά το γεγονός ότι έγινε πρόσφατα μαμά. Δεν την ενδιαφέρει να πάρει κάποια κιλά αρκεί να αρέσει στην ίδια. Και μάλλον αυτό αρέσει και στο ανδρικό κοινό.

4) Μαρία Κορινθίου

ithopoioi2

ithopoioi3

Η αλλιώς «Ελληνίδα Μόνικα Μπελούτσι» όπως έχει πολλές φορές χαρακτηριστεί. Όχι απλά δεν την ενοχλούν οι καμπύλες της όπως πολλές άλλες αλλά καμαρώνει γι’ αυτές και καλά κάνει! Με ρίζες από την Τήνο και τη Μικρά Ασία η Μαρία Κορινθίου έχει το δικό της ιδαιίτερο ταμπεραμέντο και αποτελεί μια από τις σέξι Ελληνίδες και όχι μόνο στο χώρο της τηλεόρασης. Δυστυχώς για τον ανδρικό πληθυσμό την καρδιά της έχει κλέψει ο Γιάννης Αϊβάζης με τον οποίο έχει αποκτήσει και μία κόρη. Οπότε οι θαυμαστές έχουν ελπίδες να την απολαμβάνουν μόνο μέσα από τις φωτογραφίες της! Οι οποίες αν μη τι άλλο είναι εντυπωσιακές...

3) Τζένη Μπότση

ithopoioi8

ithopoioi20

«Τι έγινε, Κωστάκη, σε γουστάρει η χωριάτισσα;» Ίσως η ατάκα που «σημάδεψε» περισσότερο την σέξι Τζένη Μπότση και την οποία είπε στο σήριαλ «Το σημάδι του Έρωτα» το 1998. Κι όμως η Τζένη Μπότση δεν ήταν πάντα το άγριο θηλυκό που μοίραζε τα «εγκεφαλικά» στον ανδρικό πληθυσμό. Η ίδια έχει αποκαλύψει ότι παλιά ήταν αγοροκόριτσο και δεν είχε καμία σχέση με την σέξι γυναίκα που υποδυόταν στη σειρά. «Η καριέρα μου οφείλεται κατά 90% στην τύχη. Δεν κυνήγησα τίποτε με τόση μανία, δεν ξοδεύτηκα σε πάρτι και γνωριμίες. Προτιμώ άλλα πράγματα, πιο ουσιαστικά» έχει δηλώσει και την πιστεύουμε.

2) Θεοφανία Παπαθωμά

ithopoioi18

Ηθοποιός, δικηγόρος, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και συγγραφέας παιδικών βιβλίων! Η γοητευτική και πληθωρική Θεοφανία μπαίνει στο χώρο της υποκριτικής το 1998 ως πρωταγωνίστρια στην τηλεοπτική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, «Άγγιγμα ψυχής» και από τότε γίνεται ιδιαίτερα γνωστή. Ακολουθούν συνεντεύξεις, φωτογραφήσεις και το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο. Το 2006 ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Πασχάλη Τσαρούχα απογοητεύοντας τους άνδρες θαυμαστές της αλλά ο γάμος κρατάει μέχρι το 2012. Έχει γράψει και σκηνοθετήσει δύο μικρού μήκους ταινίες εκ των οποίων η μία έχει βραβευτεί. Η σέξι ηθοποιός που το 2008 τρέλαινε τον ανδρικό πληθυσμό με τις καμπύλες της έχει πλέον δύο παιδιά.

1) Βάνα Μπάρμπα

ithopoioi19

ithopoioi1

ithopoioi10

Έχει χαρακτηριστεί το απόλυτο sex symbol και όχι άδικα! Καμπύλες, πλούσιο στήθος και σαρκώδη χείλη την κατατάσσουν στην κορυφή αυτής της λίστας... Γεννημένη το 1966 στα Ιωάννινα, κατεβαίνει στην Αθήνα σε ηλικία 16 ετών και η σταδιοδρομία της ξεκινά μετά τη νίκη της σε διαγωνισμό ομορφιάς στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Οι «μετοχές» της εκτινάσσονται το 1991 με τη συμμετοχή της στην ταινία Mediterraneo το οποίο κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης ξένης ταινίας την ίδια χρονιά. Έγινε ιδιαίτερα γνωστή στην Ελλάδα από τη συμμετοχή της στις βιντεοταινίες της ίδιας δεκαετίας αλλά και από τις σέξι φωτογραφήσεις της. Ακολούθησαν τηλεοπτικές σειρές αλλά και θέατρο. Η ίδια χαρακτηρίζει τον εαυτό της ειλικρινή και δεν θεωρεί ότι πλέον είναι σύμβολο του σεξ.

http://pronews.gr

 

Διαβάστηκε 5817 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.