Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017 18:58

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείο Αγρινίου οργάνωσε Χριστουγεννιάτικο Bazaar και συγκέντρωση τροφίμων για αυτούς που έχουν ανάγκη.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Βρεθήκαμε σήμερα 21/12 στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου όπου ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων οργάνωσε το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Bazaar και επίσης συγκέντρωση τροφίμων για αυτούς που έχουν ανάγκη. Η Χρύσα Σπαή και το AgrinioBestOf.gr βρέθηκε εκεί και μίλησε για την εκδήλωση με τον πρόεδρο του Συλλόγου κον Μπάμπη Κολύδα.  

images 00

Ο κος Μπάμπης Κολύδας δήλωσε: «Η σημερινή μέρα είχε για το σχολείο μας γιορτινή ατμόσφαιρα. Με την ευκαιρία της ενημέρωσης γονέων σχετικά με την πρόοδο των μαθητών, διοργανώσαμε όπως κάθε χρόνο, ένα χριστουγεννιάτικο Bazaar με δώρα και στολίδια. Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων μοίρασε δώρα στους μικρούς μαθητές της 1ης τάξης και κέρασε γλυκά όλους τους παρευρισκόμενους, μαθητές, δασκάλους, γονείς. Το bazaar γίνεται για την ενίσχυση του ταμείου του συλλόγου με έσοδα πάντα ανταποδοτικά προς τα παιδιά. Σε μια κατάσταση αλληλεγγύης προγραμματίσαμε και συγκεντρωση τροφίμων, τα οποία αφού ταξινομηθούν σήμερα θα αποδοθούν στις οικογένειες που έχουν πραγματικά ανάγκη και τα παιδιά τους έρχονται στο σχολείο μας. Το περίσσευμα από αυτά θα το δωρίσουμε στο γηροκομείο Αγρινίου.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς για την βοηήθεια, την συμπαράσταση και την προσφορά τους.

Ευχόμαστε σε όλους καλά Χριστούγεννα και το φως της γέννησης του Θεανθρώπου Χριστού να  φωλιάσει στις καρδιές όλων των ανθρώπων. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !"

images 01

 

images 01

 

images 02

 

images 03

 

images 04

 

images 05

 

images 06

 

images 07

 

images 08

 

images 10

 

images 11

 Τμήμα Ενημέρωσης και Παραγωγής Ειδήσεων του AgrinioBestOf.gr

 

Διαβάστηκε 4452 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017 01:13
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033