Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 15:10

Μελωδικό πρωινό σήμερα στο Νοσοκομείο από μαθητές του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μαθητές και Μαθήτριες από το Μουσικό Σχολείο Αγρινίου επισκέφθησαν σήμερα το Νοσοκομείο Αγρινίου και τραγούδησαν συνοδεία οργάνων τα κάλαντα και διάφορα Χριστουγεννιάτικα Τραγούδια. Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κος Μιχάλης και το προσωπικό που παρευρέθηκε χειροκρότησαν τα παιδιά και αντάλλαξαν ευχές. Στο χώρο βρέθηκε το AgrinioBestOf.gr και η Χρύσα Σπαή η οποία μίλησε για την πρωτοβουλία αυτή με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κο Αλεξόπουλο Γεώργο ο οποίος συνόδευε τα παιδιά.

images 13

 

images 04

Ο Κος Αλεξόπουλος δήλωσε ότι: "εν όψει των εορτών το Μουσικό Σχολείο Αγρινίου και αυτή την χρονιά όπως και τις προηγούμενες πηγαίνει σε διάφορα σημεία της πόλης και λέει τα κάλαντα. Ξεκινήσαμε το πρωί από το Ειδικό Γυμνάσιο και το 1ο Ειδικό Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο στην Νεάπολη, συνεχίσαμε στο Νοσοκομείο Αγρινίου και μετά θα πάμε στο κέντρο της πόλης να πούμε τα κάλαντα στους δημότες και τον Δήμαρχο Αγρινίου. Εύχομαστε Χρόνια Πολλά σε όλο τον κόσμο με Υγεία και ότι επιθυμεί ο καθένας να το βρεί την νεα χρονιά".

images 01

images 14

images 03

images 05

images 06

images 07

images 08

images 09

images 10

images 11

images 15

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης το AgrinioBestOf.gr

Διαβάστηκε 3662 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 17:29
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033