Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:53 πμ
 
wm small
Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 18:31

«DNA» (νέος διαγωνισμός) η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018 από το vivlio-life και τις εκδόσεις Μεταίχμιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνούν αφήνοντας τα στοιχεία τους μέσα σε ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ από τη λήξη των διαγωνισμών και να ενημερώνονται για τα ονόματα που κέρδισαν.

Το vivlio-life σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο θα προσφέρει στους αναγνώστες του δύο (2) αντίτυπα από το βιβλίο «DNA» της Yrsa Sigurdardóttir μετάφραση: Αλέξης Καλοφωλιάς

Ο διαγωνισμός λήγει την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν την ίδια ημέρα για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους, και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην σελίδα του vivlio-life.gr στο facebook, καθώς επίσης και στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης μετά το τέλος του διαγωνισμού.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:
1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του vivlio-life.gr εδώ
2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης
3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

Λίγα λόγια για το βιβλίο

DNA

Το DNA είναι ένα μοναδικό ψυχολογικό θρίλερ με ανελέητα φονικά, απόλυτα πιστευτό, που θα συνταράξει ακόμα και τους πιο έμπειρους αναγνώστες αστυνομικής λογοτεχνίας. Από τις πρώτες του σελίδες η συγγραφέας καταφέρνει να σε καθηλώσει με την έντονη πλοκή και τους εξαιρετικούς της χαρακτήρες. Το βιβλίο έχει τιμηθεί με το βραβείο της Δανέζικης Ακαδημίας Αστυνομικής Λογοτεχνίας, το βραβείο Blood Drop (καλύτερο ισλανδικό αστυνομικό μυθιστόρημα της χρονιάς) και το βραβείο Petrona (καλύτερο σκανδιναβικό αστυνομικό μυθιστόρημα). Ένα σκοτεινό θρίλερ γροθιά στο στομάχι. Η ισλανδή βασίλισσα του σασπένς προκαλεί εφιάλτες ακόμα και στον πιο ψύχραιμο αναγνώστη.
Ο φόνος ήταν η τιμωρία της. Ποια ήταν όμως η αμαρτία της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή;
Μόνο η επτάχρονη κόρη του θύματος, που ήταν κρυμμένη στο δωμάτιο στη διάρκεια του φόνου, μπορεί να έχει την απάντηση.
Ο ντετέκτιβ Χούλνταρ, που μόλις έχει πάρει προαγωγή και νιώθει πελαγωμένος, θα απευθυνθεί στην ψυχολόγο Φρέγια για να τον βοηθήσει να προσεγγίσει το κοριτσάκι-μάρτυρα κλειδί. Τη συνεργασία τους όμως σκιάζει το πρόσφατο ερωτικό τους παρελθόν.
Τα πράγματα περιπλέκονται περισσότερο όταν μία ακόμα γυναίκα δολοφονείται και ένας ραδιοερασιτέχνης, λαμβάνοντας περίεργα μηνύματα που τον συνδέουν και με τα δύο θύματα, ξεκινά τη δική του έρευνα.
Ποιος θα καταφέρει να σπάσει τον κώδικα του δολοφόνου πρώτος; Ποια είναι η σκοτεινή και μυστηριώδης ιστορία που θέλει να τους πει; Ποιο θα είναι το επόμενο θύμα του;
Η συγγραφέας πιάνει ένα ευαίσθητο θέμα (αυτό των υιοθεσιών) και το οδηγεί στα άκρα. Κλειστοφοβική αίσθηση, ενώ χαρακτηριστικό είναι και το στοιχείο του τρόμου και του σοκ που υπάρχει σε όλα τα βιβλία της συγγραφέα.

«Το πρώτο βιβλίο μιας καινούργιας εξαιρετικής σειράς από τη νέα βασίλισσα του σκανδιναβικού νουάρ, εμπνευσμένης από ιστορίες διαλυμένων οικογενειών, αποτυπώνει σκοτεινά εγκλήματα και σύνθετες έρευνες εξιχνίασής τους. Μην τη χάσετε!».
Sarah Ward, συγγραφέας

«Η Sigurdardottir μπλέκει αριστοτεχνικά τα διαφορετικά νήματα της πλοκής συνδάζοντάς τα σε μια αξέχαστη κλιμάκωση».
Sunday Times

«Αν θέλετε να διαπιστώσετε γιατί η Yrsa είναι το μεγαλύτερο όνομα στην ισλανδική λογοτεχνία, διαβάστε αυτό το βιβλίο».
Guardian

«Καταλαβαίνω γιατί τόσοι πολλοί είναι ενθουσιασμένοι με την Yrsa. Είναι καθηλωτική, φρέσκια και συναρπαστική».
James Patterson, συγγραφέας

Από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ έχει επίσης εκδοθεί το βιβλίο της Η εκδίκηση, το οποίο κυκλοφορεί σε pocket από τις 7 Δεκεμβρίου.

Διαβάστηκε 3007 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.