Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017 20:41

«Άνθη του χειμώνα» (νέος διαγωνισμός) η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018 από το vivlio-life και τις εκδόσεις Κέδρος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνούν αφήνοντας τα στοιχεία τους μέσα σε ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ από τη λήξη των διαγωνισμών και να ενημερώνονται για τα ονόματα που κερδίζουν.

Το vivlio-life σε συνεργασία με τις εκδόσεις Κέδρος θα προσφέρουν στους αναγνώστες του δύο (2) αντίτυπα από το βιβλίο «Άνθη του χειμώνα» της JΑΝΕ ΤΗΥΝΝΕ

Ο διαγωνισμός λήγει την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν την ίδια ημέρα για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους, και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην σελίδα του vivlio-life.gr στο facebook, καθώς επίσης και στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης μετά το τέλος του διαγωνισμού.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:
1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του vivlio-life.gr εδώ
2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης
3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Άνθη του χειμώνα

Ένα συναρπαστικό νουάρ μυθιστόρημα
με φόντο το Βερολίνο του 1937
Μετάφραση: Φίλιππος Χρυσόπουλος
Βερολίνο, 1937
Η πόλη ακτινοβολεί αίγλη και φιλοδοξία.
Όμως ο κίνδυνος κρύβεται σε κάθε σκιά…
Το πρωί η Κλάρα Βάιν είναι ηθοποιός στα περίφημα στούντιο της Ufa, ενώ το βράδυ είναι μυστική πράκτορας της Βρετανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών. Μια νεαρή γυναίκα βρίσκεται άγρια δολοφονημένη στον κήπο της Σχολής για Υποψήφιες Νύφες στο Βερολίνο, όπου εκπαιδεύονται οι μέλλουσες σύζυγοι αξιωματικών των Ες Ες. Η Κλάρα σύντομα ανακαλύπτει ότι ο φόνος συνδέεται με ένα πολύ απειλητικό μυστικό.
Καθώς ο Εδουάρδος ο Όγδοος, ο οποίος έχει παραιτηθεί πρόσφατα από τον αγγλικό θρόνο, και η σύζυγός του Γουόλις ετοιμάζονται να επισκεφθούν το Βερολίνο και ενώ οι αδελφές Μίτφορντ σαγηνεύουν την υψηλή κοινωνία, η Κλάρα πρέπει να δράσει στο σκοτάδι για να μάθει την αλήθεια και να τη μεταφέρει στο Λονδίνο.
«Ένα απολαυστικό βιβλίο, με γρήγορους ρυθμούς, ατμοσφαιρικό και με πραγματικό σασπένς».
Mail on Sunday
«Η ατμόσφαιρα καταστολής, τρόμου και ναζιστικής ύβρεως στην προπολεμική Γερμανία περιγράφεται με γλαφυρότητα σε μια συναρπαστική αλλά θλιβερή ιστορία».
Literary Review

Διαβάστηκε 2487 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.