Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:51 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017 19:19

Η εκπομπή «Love and Travel» του Alpha παρουσίασε τις ομορφιές της Αιτωλίας!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο επίκεντρο του αφιερώματος βρέθηκε η λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου, το Αιτωλικό, η Ναύπακτος και ο Εύηνος ποταμός.

Ο επόμενος σταθμός του αγαπημένου και ταξιδιάρικου ζεύγους ήταν η Αιτωλοακαρνανία, όπου ο Πέτρος Κουμπλής και η Σοφία Κωνσταντινίδου που παρουσιάζουν την εκπομπή «Love and Travel» στον Alpha μας ταξιδεύουν σε όμορφους προορισμούς και δραστηριότητες.

Στην εκπομπή που προβλήθηκε την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 το τηλεοπτικό ζευγάρι επισκέπτεται την κατοικημένη νησίδα του Πατραϊκού κόλπου, την Τουρλίδα. Εκεί, συναντούν ψαράδες και αφού κάνουν βαρκάδα στη λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου, ξεναγούνται στις πελάδες, όπως ονομάζονται τα ξύλινα σπιτάκια, που στηρίζονται σε πασσάλους πάνω από την επιφάνεια του νερού.

Μετά, κάνουν ιππασία στην νερένια πόλη, την αποκαλούμενη «μικρή Βενετία» της Ελλάδας, το Αιτωλικό. Έπειτα, βολτάρουν στη Ναύπακτο και φυσικά δεν χάνουν την ευκαιρία για την μοναδική εμπειρία του rafting στον Εύηνο ποταμό, τον δημοφιλέστερο ποταμό για rafting.

 

Πατήστε στην ακόλουθη εικόνα για να δείτε την εκπομπή

iaitoloakarnania.gr
Διαβάστηκε 2313 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.