Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:49 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017 18:13

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη του υπουργείου Δικαιοσύνης για 588 μόνιμες θέσεις

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην κεντρική υπηρεσία του ΑΣΕΠ, βρίσκεται το αίτημα του υπουργείου Δικαιοσύνης για την προκήρυξη διαγωνισμού από την Ανεξάρτητη Αρχή για την πρόσληψη 588 μόνιμων υπαλλήλων σε φυλακές της χώρας.

Η συγκεκριμένη προκήρυξη σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι πιθανά η πρώτη μεγάλη που θα βγει στον αέρα για το 2018. Σύμφωνα με πληροφορίες, η προκήρυξη αναμένεται να εκδοθεί στα τέλη Ιανουαρίου 2018.

Οι θέσεις αφορούν εκπαιδευτικές βαθμίδες (Δ.Ε), (Τ.Ε) και (Π.Ε). Ανάμεσα στις ειδικότητες που θα καλυφθούν είναι: γιατροί, νοσηλευτές, κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχολόγοι, υπάλληλοι φύλαξης, προσωπικό εξωτερικής φρούρησης, σωφρονιστικοί υπάλληλοι κ.α.

Στη Διαύγεια έχει δημοσιευθεί απόφαση της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας, κ. Φωτίου, με την οποία καθορίζονται οι θέσεις που θα καταληφθούν από τους «προστατευομένους» του ΟΑΕΔ. Συγκεκριμένα, καθορίζεται ο συνολικός αριθμός των θέσεων εργασίας στο υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που πρόκειται να πληρωθούν από άτομα που προστατεύονται από τις διατάξεις του ν. 2643/1998, σε σαράντα πέντε (45).

aftodioikisi.gr

Διαβάστηκε 1721 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία