Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2017 17:45

Κατάμεστη η "Στοά-Old City" στη πρεμιέρα της Ζωής Τηγανούρια

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εξαιρετική και γεμάτη εκπλήξεις για μία ακόμα φορά, η παράσταση της Ζωής Τηγανούρια "Έτσι είναι η Ζωή" σε σκηνοθεσία Μάνου Αντωνίου, στη κατάμεστη από κόσμο "Στοά - Old City" το Σάββατο 2 Δεκέμβρη.

Όσοι βρέθηκαν εκεί έζησαν μαγικές μουσικές στιγμές με ποικίλο ρεπερτόριο, από ρετρό και διεθνή κινηματογραφικά κομμάτια, μέχρι Astor Piazzolla και Bregovic, με συνεχόμενες εναλλαγές μεταξύ ηθοποιών, χορευτών και ερμηνευτών, σε μια παράσταση που συζητιέται ήδη πολύ…

  

Το κοινό που εμπιστεύεται κι ακολουθεί τα τελευταία χρόνια τη Ζωή Τηγανούρια, έχει συνηθίσει από τη συνθέτη & σολίστ του ακορντεόν να τους περνά διαρκώς μηνύματα Πολιτισμού και αληθινής Τέχνης μέσα από τη ζωντάνια, τον αυθορμητισμό και το ταπεραμέντο της, αφού η σκηνική της παρουσία καθηλώνει.

    

Η Πολυτίμη καταχειροκροτήθηκε ερμηνεύοντας τραγούδια του προσωπικού της δίσκου αλλά και soul-funk επιτυχίες.

Guest της βραδιάς o Κώστας Τηγάνης κι η ανερχόμενη Πελαγία που συγκίνησαν με τις παραδοσιακές φωνές τους όταν τραγούδησαν ντουέτο τα "Μονοπάτια" της Ζωής Τηγανούρια σε στίχους του αείμνηστου Σταμάτη Μεσημέρη, καθώς και η επίσης ανερχόμενη Τραϊάνα.

Υπέροχες τσιγγάνικες, Tango, Wals, Flamemco και Latin χορογραφίες από την Αλίκη Μαυροειδή, την Έλενα Λιναρδάκη και τον Μιχάλη Παπούκα τράβηξαν τα βλέμματα, που σε συνδυασμό με τις ‘θεατράλε’ ατάκες των “Δια ταύτα”, άφησαν στο κοινό μία θερμή και αισιόδοξη αίσθηση.

Η παράσταση συνεχίζεται το επόμενο Σάββατο 9 Δεκέμβρη με guest τη Σοφία Αρβανίτη που θα ερμηνεύσει το τραγούδι της Ζωής “Φέρτε γεμάτο το κουβά” που περιλαμβάνεται στον νέο της δίσκο, ο Νίκος Βολάκος και η Πελαγία.

Ζωή Τηγανούρια & Σοφία Αρβανίτη

Ζωή Τηγανούρια & Νίκος Βολάκος

Ζωή Τηγανούρια & Μάνος Αντωνίου

  

Ζωή Τηγανούρια & Πελαγία

Backstage φωτό συντελεστών

«Έτσι είναι η… Ζωή» με τη Ζωή Τηγανούρια

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου

στη

ΣΤΟΑ 1909

28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) 101
Αθήνα, ΤΚ 104 34
[εντός της στοάς]

Ώρα έναρξης 22:30

Είσοδος 12€ (με μπύρα ή κρασί)

PARKING
με 3€
(κατόπιν συνεννόησης)

“Βικτώρια”
Δεριγνύ 29-31
TK 104 34

Κρατήσεις:

Τηλ.: 210.82.22.410

Κιν.: 6930111100

Βρείτε τη Ζωή Τηγανούρια στα Social:

Facebook
Twitter
Youtube Official Channel
Google+ Official Page
Instagram
Youtube Fans Channel
Google+ Fans Page
Zoe's Official Website

Διαβάστηκε 2420 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.