Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017 19:35

Ναύπακτος: Ενημέρωση για προγράμματα ΕΣΠΑ αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων και τουριστικές επιχειρήσεις (Δευ 4/12/2017)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων από την Ειδική Γραμματεία ΕΠ ΕΤΠΑ & ΤΣ/ Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠΑνΕΚ και τον ΕΦΕΠΑΕ, η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, προσκαλεί σε ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αιτωλοκαρνανίας και το TΕΕ (Περιφερειακό Τμήμα Νομού Αιτωλοακαρνανίας).

Η εκδήλωση αφορά στις δράσεις του ΕΠΑνΕΚ: «Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (Β’ Κύκλος)» και «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου στη Ναύπακτο, στην οδό Αποκαύκου 16 (Η αίθουσα είναι προσβάσιμη σε άτομα με περιορισμένη κινητικότητα. Πληροφορίες για συμμετοχή ΑμεΑ στο τηλ.: 26340 29614).

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 1385 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.