Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:33 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017 17:41

Συνάντηση Κουτσουπιά-Ιερώνυμου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Αρχιεπίσκοπος ενημερώθηκε για το Συνεταιρισμό και τα προϊόντα της Αιτωλοακαρνανίας-Αποδέχθηκε πρόσκληση για να επισκεφθεί την Ένωση Αγρινίου.

Με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ κ. Θωμάς Κουτσουπιάς, ο οποίος και είχε την ευκαιρία να συγχαρεί και να ευχαριστήσει τον Μακαριότατο για την τεράστια κοινωνική προσφορά της Αρχιεπισκοπής και το ειλικρινές ενδιαφέρον του για τον παραγωγικό κόσμο, όπως αυτό εκφράζεται μέσα από σειρά πρωτοβουλιών και δράσεων, που επεκτείνονται και στους αγροτικούς συνεταιρισμούς.

Παράλληλα, ο κ. Κουτσουπιάς ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για τις δράσεις της Ένωσης Αγρίνιου και για τα προϊόντα που παράγει η Αιτωλοακαρνανία, προσφέροντάς του, μάλιστα, καλάθι με επώνυμα προϊόντα της Ένωσης Αγρινίου και της ΑΜΦΙΓΑΛ.

Ο κ.κ. Ιερώνυμος, αποδέχθηκε τη σχετική πρόσκληση και με χαρά, όπως δήλωσε, στην πρώτη του επίσκεψη στο νομό μας θα μεταβεί και στις εγκαταστάσεις της Ένωσης Αγρινίου.

Διαβάστηκε 2280 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία