Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  4:47 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017 22:27

Στην τελική ευθεία 9.000 μόνιμες θέσεις εργασίας στους δήμους

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την υπογραφή νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας για το προσωπικό των δήμων με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου πρόκειται να δρομολογήσει το υπουργείο Εσωτερικών σε συνεννόηση με την ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Σε συνάντηση που είχε ο υπουργός Πάνος Σκουρλέτης με το ΔΣ της Ομοσπονδίας, συμφωνήθηκε να οριστούν τις επόμενες ημέρες οι εκπρόσωποι των δύο πλευρών ώστε να αρχίσουν οι σχετικές διαπραγματεύσεις που θα αφορούν σε άδειες και ωράριο απασχόλησης.

Σχετικά με τον διαγωνισμό για 9.000 προσλήψεις στην καθαριότητα των δήμων, ο κ. Σκουρλέτης ανέφερε ότι σύντομα θα δημοσιοποιηθεί η προκήρυξη με στόχο η διαδικασία να έχει ολοκληρωθεί έως τις 31 Μαρτίου 2018.

Για τη δημιουργία οργανικών θέσεων για προσωπικό των δήμων, που προέρχεται από προσωρινούς πίνακες του ΑΣΕΠ, για διαγωνισμούς που, μέχρι πρότινος, είχε ανασταλεί η έκδοση οριστικών πινάκων, επισημάνθηκε ότι τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής των αναγκαίων στοιχείων και από τους τελευταίους δήμους, ώστε να προχωρήσει συνολικά η διαδικασία, όπως ορίζει ο νόμος.

Τέλος, ο υπουργός ανέφερε στους συνδικαλιστές ότι αναμένεται η κατάθεση τροπολογίας που θα δίνει τη δυνατότητα σε δημοτικούς αστυνομικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να τοποθετούνται σε θέσεις ευθύνης.

dikaiologitika.gr

Διαβάστηκε 2074 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία